ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Català de motocròs reuneix 90 pilots al circuit d´Olvan

04/10/2020

Bona organització per part del Moto Club Baix Berguedà.

L´Àrea de Motor del Berguedà ha sigut la seu de la cinquena i penúltima cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans 2020.

La prova ha reunit 88 pilots en un traçat d´Olvan en perfectes condicions per a la pràctica del motocròs. La pluja del passat divendres, i una generosa regada aquest diumenge abans dels primers entrenaments ha sigut suficient per no veure pols en cap moment del dia.

El balear, Miquel Monar, ha sigut el pilot guanyador de la categoria MX1 després de vèncer la segona màniga del dia i de fer segon en la primera. David Noya, amb idèntic resultat, però invers, ha pujat al segon esglaó del podi, mentre que Gabriel Pons ha completat les posicions d´honor. Amb aquest resultat, Noya té el títol pràcticament guanyat.

Gervasio Cañas ha sigut el protagonista de la categoria MX2. El pilot del Moto Club Vilobí d´Onyar ha guanyat les dues curses del dia i d´aquesta manera ha pujat a l´esglaó més alt del podi per primera vegada aquesta temporada. Jorge Rey i Marc Fontanals, segon i tercer, respectivament, han completat el top tres de la categoria.

Lluís Riera s´ha endut el triomf de la categoria MX Elit. El corredor del MC Rocco´s ha fet segon en la primera mànega per darrere de Sergio Castro, però en el segon assalt ha aconseguit la victòria. Joan Pau Segura ha finalitzat en segona posició, mentre que Nil Pons ha completat les posicions de podi.

Pel que fa a la categoria MX Femení, Jana Sánchez s´ha imposat amb molta claredat. La pilot de Riells ha sigut la més ràpida en totes dues mànegues relegant a la segona posició a la campiona de la categoria, Mariona Valero. Adelina Ramírez ha completat el top tres de la categoria Femenina.

Ramon Brucart s´ha proclamat campió de Catalunya de la categoria MX3 gràcies a una nova victòria, la quarta de la temporada. El pilot del AMV Torroella ha demostrat una gran superioritat en totes dues mànegues. Aleix Díaz i Ferran Bosch han completat, per aquest ordre, el segon i tercer esglaó del podi.

Jordi Pedró ha segellat el títol de campió de Catalunya de MX4 amb un gran triomf al circuit d´Olvan. Pedró ha sigut el més ràpid en totes dues mànegues. Juan Pons i Pere Mas han completat les posicions d´honor.

El campió de Catalunya de la categoria MX5, Sergi Lasala, ha fet segon al circuit d´Olvan per darrere d´un rapidíssim Alfred Camps, que s´ha imposat en totes dues mànegues. Baltasar Planasdemunt ha tancat les posicions d´honor.

Víctor Puig s´ha mostrat intractable en la categoria MX 125 2T. El pilot del MC Segre ha vençut amb solvència les dues mànegues del dia. D´altra banda, Edgar Canet ha fet segon, mentre que Adrià Monné ha tancat les posicions de podi.

Finalment, en la categoria MX Sots18, Arnau Lledó ha segellat matemàticament el títol de la categoria amb una nova victòria. Marc Pamias, segon, i Pau ROjas, tercer, han completat les posicions d´honor.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Les millors imatges de la cursa: https://flic.kr/s/aHsmRbyM5X

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing