ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El vent, protagonista en el debut de la Yamaha R125 bLU cRU Cup al circuit de Zuera

28/09/2020

L´estructura Tècnica d´ETG així com el coach esportiu, Pere Tutusaus, han donat suport als pilots de les Copes Yamaha i PromoRACC al circuit de Zuera.

El debut de la Yamaha R125 bLU cRU Cup i les curses de les categories PromoRACC1 i PromoRACC2 de la Copa Catalana de Promovelocitat han sigut les notes més destacades d’aquest diumenge al circuit de Zuera.

Un dels pitjors aliats dels pilots, el vent, ha sigut protagonista al llarg de tota la jornada al traçat aragonès. Malgrat aquest factor meteorològic, els corredors de totes les categories han donat el millor de si mateixos per aconseguir un bon resultat.

Pel que fa al debut de la flamant Yamaha R125 bLU cRU Cup, emmarcada dins del Campionat del Mediterrani de Velocitat, cal destacar un nom per sobre la resta, Lluc Bergadà. Tant el pilot de l’Escuderia Osona com Gonzalo Sánchez han demostrat estar un punt per sobre de la resta, si més no en aquest inici de temporada.

Lluc Bergadà s’ha imposat amb molta claredat en totes dues mànegues, si bé és cert que en la primera ha trobat un dur oponent en la figura de Gonzalo Sánchez. En la segona mànega, Bergadà s’ha escapat i ha creuat la bandera de quadres onze segons més ràpid que Sánchez, que ha repetit segona posició.

Pel que fa a la resta de pilots, bona primera mànega de Guerau Simó, que ha creuat la línia d’arribada en segona posició i de Rafael Díez, que ha fet tercer en la segona cursa. Nabil Marco ha sigut un altre dels pilots destacats amb dues quartes posicions que l’han deixat a les portes d’un podi que ha estat format per Lluc Bergadà, en primera posició, Gonzalo Sanchez, segon, i Rafael Díez, tercer.

Pel que fa a les dues categories de la Copa Catalana de Promovelocitat convocades al circuito Internacional de Zuera, Izan Rodríguez ha tornat a mostrar-se intractable en la categoria PromoRACC1. El pilot de Valladolid li és igual córrer amb sol, pluja o vent; la seva mentalitat guanyadora i la seva habilitat sobre la Ohvale fan que sigui pràcticament impossible superar-lo. Amb la victòria d’aquest diumenge, Rodríguez suma un cinc de cinc espectacular.

La lluita per la segona posició serà emocionant fins al final de temporada. Gonzalo Sánchez ha guanyat el quart assalt del curs –fent segon a Zuera- arravatant d’aquesta manera la segona posició de la general a Raul Navarrete, que ha completat el podi de la categoria reina de la Promovelocitat.

Pel que fa a la categoria PromoRACC2, després d’un inici un pèl irregular, Cesc Obiol sembla que ha posat la directa cap al títol. El pilot del Sominety School ha guanyat la tercera cursa de la temporada -la segona de manera consecutiva- i a més ho ha fet amb doblet de triomfs. D’altra banda, Adrián Molina ha firmat una de les millors actuacions de la temporada. El corredor de l’Escuderia Osona ha tingut a tocar la victòria en totes dues mànigues, però finalment ha creuat la línia d’arribada unes dècimes per darrere de l’intractable Obiol.

Èric da Silva ha tingut un debut somiat en PromoRACC2. El pilot del Moto Club Les Valls ha debutat amb podi fent tercer en totes dues mànegues, un resultat que de ben segur l’omplirà de confiança de cara les pròximes curses.

La pròxima cita de la Copa Catalana de Promovelocitat serà el 18 d’octubre al circuit de Calafat.

 

Fotos: Armand J. (Speed Photo Sport)

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing