ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Laia Sanz, Creu de Sant Jordi

22/09/2020

L´acte, celebrat al Saló Sant Jordi de Palau de la Generalitat, ha estat marcat per les mesures de precaució per l´emergència sanitària.

El Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat, ha acollit aquest dilluns l’acte de lliurament de les Creus de Sant Jordi a 30 persones y 15 entitats, entre les quals, Laia Sanz.

La pilot de Corbera, tretze vegades campiona del món de trial, cinc vegades campiona del món d’enduro, sis vegades guanyadora del Trial de les Nacions i deu participacions al Ral·li Dakar, ha rebut de mans del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, una de les distincions més prestigioses que es concedeixen a Catalunya.

Torra ha definit els guardonats com “un exemple i un reflex del que és Catalunya”, de “l’esperit de treball, capteniment, solidaritat i compromís de la societat catalana, que evidencien que som un poble amb vocació de futur i personalitat pròpia”.

Laia Sanz va iniciar la seva carrera esportiva a la Copa Catalana de Trial de Nens, una competició organitzada per la Federació Catalana de Motociclisme. Fa pocs mesos, la mateixa Laia Sanz va ser una de les convidades estrella a la Gala del 75 aniversari de la FCM, on va compartir escenari amb tots els pilots catalans campions del món.

L’acte de lliurament de les Creus de Sant Jordi ha comptat també amb l’assistència del vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, i el secretari del Govern, Víctor Cullell.

La Creu de Sant Jordi, creada el 1981, és un dels màxims reconeixements de la Generalitat de Catalunya. La distinció reconeix les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, han prestat serveis destacats a Catalunya. Qualsevol ciutadà, grup de ciutadans o entitat pot demanar que s’atorgui aquest guardó a alguna persona, ja sigui física o jurídica.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing