ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La Promovelocitat supera l´equador de la temporada al circuit de Menàrguens

21/09/2020

La Copa Catalana de Promovelocitat ha celebrat aquest diumenge la quarta prova de la temporada al circuit Kàrting de Menàrguens.

Sota l’organització de la Penya Motorista Barcelona i el suport tècnic d’ETG, una quarantena de pilots de les categories PromoRACC1, PromoRACC2, PromoRACC3, i PromoRACC-E s’han vist les cares en un esplèndid circuit de Menàrguens. Amb la celebració d’aquesta prova, els pilots de la Promovelocitat ja han superat l’equador de la temporada, que enguany consta de set proves.

Izan Rodríguez no ha faltat a la cita amb la victòria, i és que el pilot del MC Vallisoletano compta totes la seves participacions amb triomf. La victòria d’aquest cap de setmana ha tingut un regust especialment dolç per al pilot de Castella, ja que ha hagut de remuntar des de l’última fins a la segona posició en la primera mànega, després de caure quan liderava la categoria. En la segona mànega Izan ha realitzat una gran cursa i s’ha endut la victòria final. L’altre pilot destacat de la categoria ha sigut Pau Alsina, que acumula dos podis consecutius. A Menàrguens, el pilot del Moto Club Segre ha vençut la primera mànega i ha fet segon en la segona. D’altra banda, un altre dels pilots que ha fet un salt qualitatiu les darreres setmanes ha estat Gonzalo Sánchez, que ha sumat el primer podi de la temporada i d’aquesta manera entra de ple en la lluita pel top 3 de la categoria reina de la Promovelocitat.

Izan Rodríguez: “En la primera carrera iba primero sacando ventaja al segundo pero me he caído y he quedado último. Finalmente he podido remontar hasta la segunda posición. Luego, en la segunda carrera, me he quedado cuarto en la salida, pero he podido remontar hasta la primera posición y escaparme. Estoy muy contento porque de momento voy líder de la categoría PromoRACC1”

Adrián Molina ha marcat els millors temps dels entrenaments de la categoria PromoRACC2, però el gran protagonista de la cursa ha acabat essent Cesc Obiol. El pilot del Simonety School ha aconseguit la victòria en totes dues mànegues, un fet que no passava des de la primera cursa de la temporada al circuit d’Osona. Amb aquest triomf, Obiol se situa a només quatre punts del líder de la general, Xavier Albertón, que ha finalitzat la cursa de Menàrguens ocupant la tercera posició del podi. Adrián Molina ha firmat una gran actuació que l’ha catapultat fins a la segona posició del podi.

Cesc Obiol: “Les curses han anat molt bé, ja que he aconseguit la victòria en totes dues mànegues. En la primera cursa m’he pogut escapar, però en la segona he hagut de lluitar fins al final. El circuit de Menàrguens no és molt ràpid ja que té unes corbes molt tancades, però tot i això m’ha agradat molt.”

El protagonista de la categoria PromoRACC3 ha sigut Àlex Remesal. El pilot del Simonety School ha pujat a l’esglaó més alt del podi per quarta vegada aquesta temporada. Aleix Ordoñez s’ha imposat en la primera mànega, mentre que Remesal ha sigut el més ràpid en la segona. Jairo Llaó ha completat les posicions d’honor.

Àlex Remesal: “He luchado mucho en las dos carreras. En la segunda he podido ganar, pero en la primera he terminado segundo. Estoy contento con el resultado, y el circuito me ha gustado mucho.”

Edin Sánchez del Guaja Racing ha sigut el corredor més ràpid de la categoria PromoRACC-E. El pilot de Collbató ha pujat a l’esglaó més alt del podi per primera vegada aquesta temporada. Sánchez ha sumat una segona i una primera posició al circuit de Menàrguens, una combinació que l’ha permès endur-se el triomf. Al podi l’han acompanyat Jan León i Nabil Marco.

La Copa Catalana de Promovelocitat celebrarà la cinquena cursa de la temporada el proper 27 de setembre al circuit de Zuera.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Les millors imatges de la cursa.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing