ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Supermotard i el Minimotard celebren la tercera cursa a Móra d´Ebre

14/09/2020

Organització de la cursa a càrrec del Moto Club Motoformació.

La Copa Catalana de Supermotard i el Trofeu Català de Minimotard han celebrat aquest passat diumenge la tercera cursa de la temporada 2020 al circuit de Móra d’Ebre.

La calor ha sigut un dels factors a tenir en un compte a l’hora d’afrontar la cursa, que en aquesta ocasió ha comptat amb 45 pilots sumant les diferents categories.

Pel que fa als resultats del dia, Xavier Rossell ha sigut el pilot més ràpid de la categoria SM1 després de vèncer les dues curses del dia. Antoni Moya i Luc Meyer han completat els calaixos d’honor.

En SM2, Jaume Gaya no ha donat opció a cap dels seus rivals i s’ha endut amb comoditat el triomf. Josep Genís, segon classificat, i Jordi Antonio, tercer, han completat el top tres de la categoria.

Iñigo Sáez ha vençut en la categoria SM3, seguit de Nèstor Godino, que ha fet segon.

Raúl Navarrete ha sortit victoriós de la nodrida categoria SM65. El pilot de la Penya Motorista Barcelona ha sigut el més ràpid en les dues mànegues disputades. Ivan Martínez, amb dues segones posicions, i Víctor Cubelles, amb sendes terceres posicions, han completat el top tres de la categoria SM65.

En SM85 s’ha imposat Ramon Godino, que ha completat una gran actuació al circuit de Móra d’Ebre imposant-se en totes dues mànegues. Jordi Gaya i Ian Varó, segon i tercer, respectivament, han completat els calaixos d’honor.

Pau Monllau ha sigut el més ràpid de la categoria SM Road. Àlex Manzella, segon, i Dídac Segura, tercer, han completat el top tres de la categoria.

Pel que fa a la categoria SM Road +35 còmode victòria de Fernando Roger, seguit d’Eduard Betrian i Josep Maria Sánchez.

D’altra banda, pel que fa als resultats del Trofeu Català de Minimotard, Felip López, com a únic representant de la categoria Mini-Pit-1, ha sumat els 50 punts corresponents.

Rubèn Peñafiel s’ha endut el triomf de la categoria Mini-Pit-2, seguit de Raúl Navarrete i Aleix Ginés els quals han completat els calaixos d’honor.

En la categoria Protos, Edgar Bermúdez s’ha classificat en primera posició. Al podi l’han acompanyat Adrià Vila i Adrià Zamarra.
Finalment, Lluc Bergadà ha fet primer de la categoria 160- Sèrie, seguit de Jose Maria Sumalla i Víctor Carreré.

 

Resultats de la cursa:

Minimotard: https://fedemoto.info/ImgPrueba/19/2020/09/2020-09-13_smotard_Mora_resultats.pdf

Supermotard: https://fedemoto.info/ImgPrueba/19/2020/09/2020-09-13_minimotard_Mora_resultats.pdf

 

Les millors imatges de la cursa: https://flic.kr/s/aHsmQJPPSM

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing