ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

L’Enduret i l’Endurada estrenen temporada amb curses de dos dies

10/09/2020

La Copa Catalana d’Enduret i la Copa Catalana d’Endurades celebraran les primeres curses de la temporada el proper mes d’octubre. Després d’un any totalment atípic condicionat per la pandèmia per la Covid-19, les dues competicions off road arrencaran motors amb una doble sessió de curses a La Clua de Bassella.

La Copa Catalana d’Enduret celebrarà una reedició dels dos dies d’Enduret de La Clua, que ja van tenir una gran acollida la temporada passada, el pròxim 17 i 18 d’octubre. D’altra banda, la Copa Catalana d’Endurades s’estrenarà els dies 24 i 25 d’octubre.

En tots dos casos, les curses de dissabte i diumenge puntuaran de manera independent.

La decisió de la FCM, amb la col·laboració del Moto Club Segre, de celebrar les curses amb format de dos dies respon a la situació excepcional de la pandèmia per la Covid-19, que enguany no ha permès complir amb el calendari previst.

D’altra banda, per accelerar els tràmits administratius amb les autoritats corresponents, la cursa comptarà amb un recorregut diferent amb uns ral·lis més curts, però amb unes especials molt més llargues.

Tenint en compte el context de pandèmia i amb l’objectiu de fomentar al màxim la participació, el Moto Club Segre amb el suport de la FCM, ha decidit oferir un format econòmic d’inscripció de dos dies, tant per l’Enduret com l’Endurada. Es tracta d’una mesura puntual de la qual només es podran beneficiar aquells pilots que s’inscriguin tots dos dies.

Endurada

  • 70€ 1 dia – 85€ 2 dies.

Enduret

  • Categories: 50cc, 65cc i elèctriques - 48€ 1 dia – 58€ 2 dies. 
  • Categories: 85cc, Sots 16, Oberta, Fèmines – 58€ 1 dia – 70€ 2 dies.

Tal i com estableix el protocol de la FCM pel Covid-19, les curses se celebraran a porta tancada. Només es permetrà l’accés a dos acompanyants, en cas dels adults, i tres en el cas dels menors.

Properament donarem més informació sobre el format de les curses.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing