ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

ALcarràs vibra amb la Promovelocitat

07/09/2020

Dia assolellat a la comarca del Segrià.

La Copa Catalana de Promovelocitat ha celebrat aquest passat diumenge 6 de setembre la tercera cursa de la temporada al circuit mixt d’Alcarràs.

La prova ha reunit els pilots de les categories PromoRACC1, PromoRACC2, PromoRACC3 i PromoRACC-E.

Les curses han sigut un espectacle en totes les categories, si bé és cert que els tècnics d’ETG han tingut més feina del que és habitual, ja que s’han registrat algunes caigudes, sobretot en PromoRACC1 i PromoRACC2.

Izan Rodríguez ha aconseguit la tercera victòria consecutiva de la temporada en la categoria PromoRACC1. El corredor de Valladolid ha pilotat la seva Ohvale 160cc de manera magistral aconseguint ser el més ràpid en totes dues mànigues. D’altra banda, Pau Alsina ha aconseguit el primer podi de la temporada després de fer segon en totes dues curses. El podi de la categoria PromoRACC1 l’ha completat Raul Navarrete, que d’aquesta manera penetra en el top tres de la classificació general, que de moment domina Izan Rodríguez amb mà de ferro.

Xavier Albertón ha sigut el més ràpid de la categoria PromoRACC2. El pilot del Moto Club Tortosa, i nou líder en solitari de la classificació general, ha vençut amb solvència la primera màniga per davant d’Adrián Molina i Cesc Obiol. En la segona cursa la cosa ha sigut molt més renyida tot i que amb idèntic resultat: Albertón, primer; Mesa, segon i Obiol, tercer. Tots tres pilots han celebrat el resultat des dels calaixos del podi d’Alcarràs.

En PromoRACC3, Àlex Remesal segueix imparable cap al títol. El pilot del Simonety School ha guanyat totes les curses disputades aquesta temporada, i aquest passat diumenge al circuit d’Alcarràs, no ha sigut una excepció. Remesal s’ha imposat en la primera màniga i ha fet segon en la segona, on ha destacat una gran actuació d’Aleix Ordoñez. Malgrat ser el més ràpid en la segona màniga, Ordoñez ha quedat a les portes del podi al no haver puntuat en la primera cursa del dia. Així doncs, els calaixos del podi els han conformat Ramesal, en primera posició, Àlex Pérez, segon, i Jairo Llaó, tercer.

Pel que fa a la categoria de motos elèctriques, PromoRACC-E, que tot just ha celebrat la segona cursa de la temporada, cal destacar la gran actuació de Sergi Cobo. El corredor del Moto Club Can Taulé ha protagonitzat una cursa brillant, amb doblet inclòs, després d’imposar-se en totes dues mànegues. El podi de la categoria elèctrica l’han completat Nabil Marco i Edin Sánchez, segon i tercer, respectivament.

La pròxima cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat tindrà lloc el 20 de setembre al circuit de Menàrguens.

Classificació de la cursa.

Les millors imatges de la Promovelocitat d’Alcarràs.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing