ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Celebrada la segona cursa del català de Supermotard i minimotard a Menàrguens

01/09/2020

La Copa Catalana de Supermotard i el Trofeu Català de Minimotard han celebrat aquest passat diumenge 30 d’agost la segona cursa de la temporada al circuit Karting de Menàrguens.

Sota l’organització del Moto Club CTP Pilotschool, la prova ha reunit mig centenar de pilots en un assolellat traçat de la Noguera

Com és habitual en aquest context de crisi sanitària, la prova s’ha celebrat a porta tancada i seguint totes les mesures de seguretat per evitar nous contagis per la Covid-19.

Pel que fa als resultats del dia, Antoni Moya s’ha endut la victòria de la categoria SM1 de la Copa Catalana de Supermotard, seguit de Lluc Meier i Àlex Andrés.

En SM2 el triomf ha anat a parar a mans de Josep Gelada; Genís Gelada ha fet segon, mentre que Pol Úcar ha tancat les posicions d’honor.

Iñigo Sáez ha sigut el més ràpid de la categoria SM3, on Jaume Fabregat ha ocupat la segona posició del podi i, Néstor Godino, la tercera.

Ivan Martínez s’ha mostrat intractable en la categoria SM65. Al podi l’han acompanyat Raúl Navarrete, segon, i Dídac Germán, tercer.

En SM85, Ramon Godino ha guanyat les dues mànegues del dia, mentre que Ian Varó i Jordi Albertón han completat els calaixos d’honor, segon i tercer, respectivament.

Pau Monllau ha sigut el més ràpid de la categoria Trofeu SM Road. Dani Vico ha pujat al segon esglaó del podi mentre que Gerard Andreu ha finalitzat en tercera posició.

Finalment, en la categoria Trofeu SM Road+35, Eduard Betrian s’ha endut una disputada primera posició per davant de José Chaves i Josep Maria Sánchez, segon i tercer, respectivament.

Pel que fa als resultats del Trofeu Català de Minimotard, Ferran Pareja s’ha endut el triomf de la categoria Protos seguit d’Edgar Bermúdez, segon, i Adrià Vila, tercer.

Lluc Bergadà ha sigut el pilot més destacat de la categoria 160-Serie. Al podi l’han acompanyat José Maria Sumalla i Álvaro Castagno.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing