ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La Promovelocitat s´estrena al circuit d´Osona

20/07/2020

Bona organització per part de l´Escuderia Osona.

Després de molts mesos sense competició a causa de la pandèmia per la Covid-19, aquest diumenge 19 de juliol per fi s’ha celebrat la primera cursa de la Copa Catalana de Promovoelocitat 2020 al circuit d’Osona.

En el marc de l’anomenada nova normalitat, els pilots de velocitat més joves han fet el debut en un circuit d’Osona sense públic i amb tota mena de mesures d’higiene i seguretat per evitar nous contagis per la Covid19.

Guants, mascaretes, distància de seguretat i gel hidroalcohòlic han sigut la nota constant d’una jornada plena d’emoció a terres osonenques.

La primera cursa del dia l’han protagonitzat els pilots de la PromoRACC 3, una categoria monomarca que es disputa amb motos Polini que igual que la PromoRACC 1 i 2, aquesta temporada també compta amb el suport de l’estructura de l’escola tècnica de Girona.

Àlex Ramesal, que ha marcat els millors temps dels entrenaments cronometrats, ha guanyat les dues curses de la PromoRACC3. El pilot del Simonety School ha sigut una bala inabastable per cap dels seus rivals. Només Jairo Llaó, segon classificat, ha sigut capaç de fer ombra a Ramesal, que malgrat rodar segon en els primers compassos de la segona mànega, ha pogut remuntar fins a creuar la bandera de quadres en primera posició. Jairo Llaó amb dues segones posicions i Àlex Pérez han completat els calaixos del podi.

Pel que fa a la categoria de motos elèctriques, PromoRACC E, que ha comptat amb vuit pilots al circuit d’Osona, la victòria ha anat a parar a mans de Sergi Cobo. El pilot de Moto Club Can Taulé ha dominat de dalt a baix les dues mànegues del dia. Nabil Marco, pilot que ha registrat la volta ràpida amb 1,04, i Laia Cobo, han completat el top tres de la categoria elèctrica.

Pel que fa a la ja consolidada Copa Ohvale, que engloba les categories monomarca PromoRACC1 i PromoRACC2, cal ressaltar les victòries de Cesc Obiol i Izan Rodríguez.

Cesc Obiol ha començat la temporada de la Copa PromoRACC2 com un autèntic tro. El pilot dels Pallaresos ha guanyat les dues mànegues gràcies a sendes remuntades sobre el poleman de la categoria, Xavier Albertón. La lluita entre tots dos pilots ha sigut d’allò més renyida, així ho demostren les 4 dècimes de diferència entre els dos corredors en totes dues mànegues. El podi de la categoria PromoRACC2 l’ha completat Adrian Molina, que estrena temporada amb un bon resultat.

En la categoria reina de la promovelocitat, la PromoRACC 1, Izan Rodríguez ha aconseguit un immillorable resultat després de vèncer de manera imponent les dues mànegues al circuit d’Osona. El principal rival del corredor de Valladolid, Gonzalo Sánchez, ha fet segon per partida doble, mentre que Arnau Aragón ha aconseguit col·lar-se entre el top 3 després de guanyar-li la partida a Raul Navarrete, qui malgrat una bona actuació, ha quedat a les portes del podi.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Les millors imatges de la cursa.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing