ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

JORNADA TEST I PROCATMOTO COPA YAMAHA aquest dissabte 27 a Alcarràs

27/06/2020

Quan falta menys d’un mes pel debut oficial de la nova Copa Yamaha YZF bLU cRU by ETG-FCM, la Federació Catalana de Motociclisme organitzarà una jornada test gratuïta perquè tots els pilots que vulguin puguin provar les espectaculars prestacions d’aquesta motocicleta.

La jornada que inicialment s´havia de celebrar el dia 28 a Calafat, finalment se celebrarà aquest dissabte 27 de juny al circuit d´Alcarràs.L’horari de les tandes serà de 10:00 h. a 18:00 h.

Per poder participar-hi serà necessari inscriure’s a través del següent enllaç, tot emplenant les dades requerides: http://www.fcm.cat/ZonaPrivada/privada_EventoEntrar.php

Edat mínima per participar a la jornada test: 11 anys.

Vídeo promocional Copa Yamaha YZF bLU cRU by ETG-FCM.

A causa de l’emergència sanitària provocada per la Covid-19, a partir d’ara s’aplicaran diverses mesures de seguretat i higiene en tots els esdeveniments esportius organitzats per la FCM. En aquest sentit, serà indispensable que pilots i acompanyants disposin de mascareta, guants i gel hidroalcohòlic a l’hora d’accedir a qualsevol recinte esportiu.

Tanmateix, la celebració de tots els esdeveniments de motor organitzats per la FCM quedarà subjecte a possibles restriccions/cancel·lació per part de les autoritats sanitàries.

Complir amb els protocols d’higiene, seguretat i distanciament social és responsabilitat de tots.

 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing