ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Jornada Test i Procatmoto Copa Yamaha YZF bLU cRU by ETG-FCM

28/06/2020

Quan falta menys d’un mes pel debut oficial de la nova Copa Yamaha YZF bLU cRU by ETG-FCM, la Federació Catalana de Motociclisme organitzarà una jornada test gratuïta perquè tots els pilots que vulguin puguin provar les espectaculars prestacions d’aquesta motocicleta.

La jornada test tindrà lloc el pròxim ddissabte 27 de juny al circuit d´Alcarràs. L’horari de les tandes serà de 10:00 h. a 18:00 h.

Per poder participar-hi serà necessari inscriure’s a través del següent enllaç, tot emplenant les dades requerides: http://www.fcm.cat/ZonaPrivada/privada_EventoEntrar.php

Edat mínima per participar a la jornada test: 11 anys.

Vídeo promocional Copa Yamaha YZF bLU cRU by ETG-FCM.

A causa de l’emergència sanitària provocada per la Covid-19, a partir d’ara s’aplicaran diverses mesures de seguretat i higiene en tots els esdeveniments esportius organitzats per la FCM. En aquest sentit, serà indispensable que pilots i acompanyants disposin de mascareta, guants i gel hidroalcohòlic a l’hora d’accedir a qualsevol recinte esportiu.

Tanmateix, la celebració de tots els esdeveniments de motor organitzats per la FCM quedarà subjecte a possibles restriccions/cancel·lació per part de les autoritats sanitàries.

Complir amb els protocols d’higiene, seguretat i distanciament social és responsabilitat de tots.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing