ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

COMUNICAT OFICIAL: RESOLUCIÓ DE DUBTES SOBRE ENTRENAMENTS D´ESPORTISTES FEDERATS

06/05/2020

Davant dels dubtes i inseguretats aparegudes arran de l´Ordre Ministerial SND / 388/2020 publicada el passat dissabte 3 de maig, en relació a l’autorització d´Entrenament d´Esportistes Federats, des del Consejo Superior de Deportes han matisat la següent informació:

1-ENTRENAMENTS DE MENORS DE 14 ANYS

L´Ordre Ministerial SND / 388/2020 és també aplicable als menors de 14 anys, dins de les franges horàries i les condicions que estableix l´article 9.1 d´aquesta ordre

Article 9 1. Els esportistes federats no recollits en l´article anterior (que era referent a professionals i d´alt nivell) podran realitzar entrenaments de forma individual, en espais a l´aire lliure, dues vegades a el dia, entre les 6.00 hores i les 10:00 hores i entre les 20:00 hores i les 23:00 hores, i dins dels límits de terme municipal en el qual tinguin la seva residència.

 2-UTILITZACIÓ DE VEHICLES MOTORITZATS

El CSD confirma que no hi ha restricció al desplaçament amb vehicles motoritzats per realitzar les activitats esportives que contempla l´esmentada Ordre Ministerial, sempre que es realitzi individualment i dins del marc i requisits que es disposen en aquesta Ordre.

Per tant, el federat podrà utilitzar el seu vehicle per desplaçar-se i transportar la motocicleta fins al lloc d´entrenament i podrà utilitzar la seva motocicleta durant l´entrenament, tot això dins de les franges horàries autoritzades, i dins del municipi de l´esportista federat o dins de la Província de l´esportista professional o d´alt nivell.

Article 9 1. ... Per a això, si fos necessari, podran accedir lliurement a aquells espais naturals on hagin de desenvolupar la seva activitat esportiva com al mar, rius, o embassaments, entre d´altres.

 3-OBERTURA DE CIRCUITS I ÀREES DE MOTOR

Les instal·lacions esportives romandran tancades durant l´actual Fase 0 de la desescalada. Per a possibles canvis s´hauran de tenir en compte les disposicions normatives que es publiquin.

 

Per a més informació, seguiu atents als canals d’informació de la FCM.

#AquestaCursaLaGuanyarem


6 de maig de 2020

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing