ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La Lliga Catalana de Motocròs s´estrena a Sant Hilari

02/03/2020

La Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs ha celebrat aquest diumenge la primera cursa de la temporada al circuit Els Cortals de Sant Hilari.

La prova inaugural ha comptat amb la participació de pràcticament un centenar de pilots de les set categories convocades: MX 1, MX 125 2T, MX 2, MX 3, MX 4, MX 5 i MX Sots18 4T.

Malgrat les fortes ratxes de vent que han afectat la comarca de la Selva al llarg de tot el matí, la cursa s’ha pogut disputar amb total normalitat sobre un circuit en perfectes condicions gràcies a la bona feina del Moto Club Sant Hilari.

Pel que fa als resultats del dia, Unai Aguiló ha sigut el més ràpid de la categoria MX 125 2T. El pilot del Moto Club Segre s’ha imposat de manera contundent després de fer primer en totes dues mànegues. Al podi l’han acompanyat el letó Rauls Blumfelds., segon, i Aleix Martí, que ha fet tercer.

A MX Sots 18 4T, la victòria ha sigut per Pol Oliveras, que no ha donat opció a cap dels seus rivals. Roja s’ha imposat en totes dues mànegues. El podi l’han completat Pau Rojas, segon, i Jana Sánchez, tercera.

El pilot més destacat de la categoria MX1 ha sigut David Noya, que ha creuat la bandera de quadres en primera posició en totes dues curses. Joan Aguilar i Ramon Salvans, segon i tercer, respectivament, han completat el top tres de la categoria empatant a 33 punts.

Gervasio Cañas s’ha endut el triomf de la categoria MX2. El pilot del Moto Club Vilobí d’Onyar ha rodat molt ràpid en totes dues mànegues i s’ha adjudicat una merescuda victòria. Un dels principals rivals de Cañas, Roberto Otero, ha caigut tot just començar la segona mànega i s’ha quedat sense opcions de podi. Arnau Lledó i Alberto Cabello han completat els calaixos d’honor.

El pilot del Moto Club Sant Hilari, Joan Vilalta, ha sigut el protagonista de la categoria MX3. Vilalta s’ha enfilat fins a la primera posició del podi on l’han acompanyat Josep Pedro, segon, i Marc Sans, tercer.

Pere Mas ha fet primer de la categoria MX4 gràcies a la combinació de resultats (2n i 1r), ja que el segon classificat, Xevi Parés, ha sumat el mateixos punts (1r i 2n) però ha quedat relegat al segon calaix del podi. Carles Moreno ha completat el top 3 de la categoria.

Finalment, Sergi Lasala ha fet primer de la categoria MX5, seguit de Baltasar Planasdemunt, segon, i d’Onofre Ortega, que ha fet tercer.

La segona cursa de la Lliga Catalana de Motocròs tindrà lloc el 5 d’abril a La Pobla de Mafumet.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

 

Les millors imatges de la cursa al Flickr de la FCM.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing