ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Neix la Copa Clàssiques Tot Terreny

25/02/2020

La Comissió d’Enduro de la Federació Catalana de Motociclisme ha aprovat la creació d’un nou campionat de motos clàssiques d’enduro, la Copa Clàssiques Tot Terreny.

El nou certamen per a motos “vintage” quedarà emmarcat dins de la Copa Catalana d’Endurades tot i que en un format més flexible, ja que el jurat de cada cursa decidirà el nombre de voltes de les categories Clàssiques en funció de la dificultat del terreny.

Més enllà de complir les especificacions del reglament tècnic i esportiu, per poder participar a la Copa Clàssiques serà indispensable tenir complerts els 35 anys d’edat.

La cilindrada i l’any de fabricació de la motocicleta determinaran la categoria de cada pilot:

-  Clàssic TT 80: Motocicletes clàssiques fabricades fins l’any 1990 i de cilindrada entre 50 cc 2 temps i 80 cc 2 temps.

-  Clàssic TT superior a 80 cc fins l’any 1980: Motocicletes Clàssiques fabricades fins l’any 1980, amb una cilindrada a partir de 81 cc i fins a 600 cc, tant de 2 com de 4 temps.

-  Clàssic TT Superior a 80 cc fins l’any 1990: Motocicletes Clàssiques fabricades fins l’any 1990, amb una cilindrada a partir de 81 cc i fins a 600 cc, tant de 2 com de 4 temps.

La Copa Catalana Clàssiques Tot Terreny donarà el tret de sortida el pròxim diumenge 15 de març a la Clua de Bassella, coincidint amb la primera cursa de la Copa Catalana d’Endurades 2020.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing