ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Gran posada en escena del català de motocròs de nens

18/02/2020

El circuit Municipal de Lleida-Rufea, amb l’organització del Moto Club Segre, ha sigut l’escenari escollit per donar el tret de sortida al Campionat de Catalunya de Nens 2020.

La primera cita esportiva de la temporada ha reunit 135 pilots vinguts no només d’arreu de Catalunya sinó també d’altres punts de la geografia espanyola, com Aragó, Illes Balears, Navarra, Castilla La Manxa, València, entre altres.

Pel que fa a l’apartat esportiu, en la categoria MX85 Cadet el vencedor ha estat el pilot argentí Benjamin Pascual. Mauro Osinalde ha pujat al podi en segona posició, empatat a punts amb el vencedor, mentre que el lleidatà, Biel Piera, ha tancat les posicions de podi.

En MX85 Juvenil, el pilot del Moto Club Segre, Carlos Prat, s’ha imposat en totes dues mànegues, seguit de Bruno Miró i Xavier Camps. Tots tres pilots han format el podi de la categoria.

Pel que fa a la categoria MX65, només s’han classificat per la mànega puntuable els 40 millors temps mentre que la resta, una catorzena, han pogut gaudir d’una cursa de consolació que ha vençut Joan Suazo.

Dels pilots classificats, el més ràpid ha sigut David Zaremba, que s’ha enfilat fins al primer esglaó del podi. Gorka Gardoy i Àlex Lopez segon i tercer, respectivament, han tancat el top tres de la categoria MX65.

Aleix Esteve ha sigut el pilot més destacat de la categoria de menor cilindrada, la MX50. Vincent Carbonell ha finalitzat segon, mentre que Alberto Rodríguez ha fet tercer.

La propera cursa del Moto Club Segre tindrà lloc al circuit “Montperler” de Bellpuig amb la celebració de la tercera cita del Campionat de Catalunya de grans.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing