ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Celebrada la gala de premis del Territorial de Barcelona

10/02/2020

El passat dissabte es va celebrar a Esplugues de Llobregat la Gala de lliurement de premis del Campionat Territorial de Motociclisme de Barcelona 2019 - Trofeu Diputació – Memorial Miquel Martínez.

Més d’un centenar de persones van omplir les cadires del casal Robert Brillas enmig d’un ambient molt festiu en la gala anual que organitza la Federació Catalana de Motociclisme.

Tots els pilots participants van rebre de mans de les autoritats el seu reconeixement: trofeus, medalles, diplomes i una samarreta commemorativa.

El president de la FCM, Josep Maria Mañé, la regidora d’Esports de l’ajuntament d’Esplugues de Llobregat, Montse Zamora, i el president Territorial de Barcelona, Xavier Ribó, van ser els encarregats de lliurar el premis.

A la gala també es va retre homenatge als clubs organitzadors de curses de la temporada 2019: Moto Club Baix Berguedà, Moto Club Esplugues, Escuderia Osona, Racc Motor Esport i MC Guaja Racing.

Després d’una hora de lliurament de premis, l’acte es va tancar amb una fantàstica foto de família i un pica-pica a l’exterior de la sala, on petits i grans van gaudir d’allò més d´una jornada del tot inoblidable.


Fotografies de la jornada.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing