ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Motocròs estrena temporada en un enfangat circuit de Ponts

27/01/2020

Motocròs

Cursa organitzada pel Moto Club Segre.

El Circuit El Bosquet de Ponts ha donat el tret de sortida del Campionat de Catalunya de grans 2020.

La prova inaugural del calendari ha reunit pràcticament un centenar de pilots de les categories: MX1, MX 125 2T, MX2, MX3, MX4, MX5, MX Elit, MX Femení i MX Sots 18 4T.

La cursa ha estat marcada per les condicions tècniques del circuit, carregat de fang després del temporal Glòria, que ha afectat Catalunya la darrera setmana.

En aquestes circumstàncies, Lluis Riera s’ha imposat amb contundència en la categoria MX Elit, seguit de Duberos Clement i Pau Doñate.

En MX1, el pilot rus Luca Bruggmann ha sigut el més ràpid en totes dues mànigues i s’ha enfilat fins al primer esglaó del podi, seguit d’Enric Vendrell i Daniel Garralon.

Timur Petrashin, Èric Tomas i Marc Fontanals han completat, per aquest ordre, els  esglaons del podi de la categoria MX2.

Albert Fontova ha estat el vencedor de la categoria MX 125, Rauls Blumfelds i Ilya Pavliv han quedat en segona i tercera posició, respectivament.

Mariona Valero ha sigut la pilot més destacada de la categoria Femenina, seguida de Georgina Abella, segona, i de Eva Llobera, tercera.

En MX Sots 18, Arnau Lledó ha creuat la bandera de quadres en primera posició en totes dues mànigues. Al podi l’han acompanyat Daniel Sala i Pau Rojas.

Raül Castells, Ramon Brucart i Joan Vilalta han sigut els pilots més destacats de la categoria MX3, mentre que Jordi Pedro, Jaume Maireta i Juan Jose Pons han copat el protagonisme de la categoria MX4.

Finalment, en MX5, el guanyador ha sigut Pedro Tragter, seguit de Sergi Lasala i Jaime Fontclara.

La pròxima cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs tindrà lloc el 9 de febrer al circuit d’Almenar.Classificacions en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing