ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

LA FCM celebra la seva gala de premis a barcelona

20/01/2020

La Federació Catalana de Motociclisme ha celebrat aquest dissabte 18 de gener la Gala de Premis dels Campionats de Catalunya 2019  a l’Auditori Imagina de Barcelona.

La cerimònia, dividida en quatre blocs: trial, velocitat, motocròs i enduro, ha premiat més de quatre-cents pilots així com diversos Moto Clubs en el denominat "premi Allianz a l’excel·lència organitzativa."

Com a novetat, enguany s’ha celebrat la primera edició del premi Legends, un reconeixement a la trajectòria motociclista que ha anat a parar a mans de Pere Pi, Estanis Soler, Josep Isern i Oriol Puig Bultó. Tots quatre han rebut el guardó visiblement emocionats, davant d’un auditori que els ha dedicat una forta ovació.

Durant la gala, la FCM també ha homenatjat Min Grau, història viva de la velocitat catalana, així com els pilots Xavier Artigas i Edgar Pons, pels seus èxits internacionals assolits la passada temporada.

Berta Abellàn i Neus Múrcia, en trial; l’equip català guanyador del motocròs de les Autonomies, així com els pilots d’enduro Enric Francisco, Benet Gómez, Kirian Mirabet també han sigut algun dels pilots premiats a la gala.

Josep Maria Mañé, president de la Federació Catalana de Motociclisme, ha obert el seu discurs donant l’enhorabona a pilots i Moto Clubs pels èxits assolits al llarg de la temporada. Mañé també ha tingut paraules d’agraïment cap a les institucions i marques. 
Després d’un any marcat pels diferents actes de celebració del 75 aniversari de la FCM, Mañé ha aprofitat per anunciar més esdeveniments commemoratius, on els pilots de llegenda i les noies en seran els protagonistes.

A nivell d’autoritats, a la gala hi ha assistit el Director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig.

Les millors imatges de la gala FCM.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing