ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Can Taulé tanca la temporada de la Resistència Terra

09/12/2019

La Copa Catalana de Resistència Terra ha tancat la temporada 2019 aquest diumenge 8 de desembre a Can Taulé.

L’Àrea de Motor de Can Taulé, ubicada a Súria, ha congregat 23 equips encasellats en les diferents categories convocades: Màster 40, Màster 50, RS Júnior i RS Sènior.

L’equip guanyador de les 3 Hores Resistència Can Taulé ha estat el 37, format pels pilots de la categoria RS Sènior, Marc Calmet i Joel Vives, els quals han completat un total de 61 girs. Precisament, un dels dos components de l’equip, Marc Calmet, s’ha proclamat campió de Catalunya de la categoria després de finalitzar el campionat amb 77 punts. Vives, que només ha participat en dues proves, ha quedat fora de les posicions d’honor.

El podi de la categoria RS Sènior l’han completat Marc Calvet i Xevi parés, a dues voltes dels guanyadors, i Manel Ruiz i Alberto Rodríguez, que d’aquesta manera s’han endut el subcampionat.

Pel que fa a la categoria RS Júnior, ja resolta a favor de Jordi Serena,  la victòria ha sigut per l’equip 70, format per Álvaro Gassol i Martí Escofet. Albert Solanich, fent equip amb Sergi Castillo, s’ha proclamat subcampió de la categoria després de finalitzar la cursa en segona posició. Arnau Castañé i Marc Parramon han completat les posicions d’honor.

Manuel Lorca i Juan José Ruiz han sigut els més ràpids de la categoria Màster 40. Amb aquest resultat, Manuel Lorca s’ha proclamat campió de Catalunya de Màster 40, mentre que el seu company, Juan José Ruiz, s’ha fet amb el subcampionat. Xavier Xivillé i Agustí Tomàs han finalitzat la Resistència Terra de Can Taulé en segona posició, mentre que Raül García i Carlos Marset han finalitzat la cursa tercers.

Antoni Vilar i Antoni Mas han vençut en la categoria Màster 50. De retruc, tots dos han sumat  un merescut subcampionat, per darrere de la parella guanyadora, Jordi Redon i Andreu Gómez, que en aquesta ocasió no han participat a la cursa. Carles Soler i Francisco Javier García han completat la segona posició del podi.

 

Resultats de la cursa en el document adjunt.

Les millors imatges de la cursa.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing