ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Moto Club Lluçanès celebra amb èxit la penúltima prova de la Resistència Terra

28/11/2019

Santa Creu de Jutglar ha sigut l’escenari de la quarta prova de la temporada del Trofeu Català de Resistència Terra 2019.

La cursa organitzada pel Moto Club Lluçanès ha comptat amb la participació de 42 equips de les categories: Màster 40, Màster 50, RS Júnior i RS Sènior.

L’equip amb el dorsal 40, format per Miquel Pujol i Pau Tomàs, ha sigut el guanyador de la prova. Pujol i Mas, encasellats dins la categoria RS Sènior, han completat 53 voltes al llarg de les tres hores de cursa. La segona posició del podi ha sigut per a Jordi Serena i Oriol Oliva de la categoria RS Júnior, els quals han completat una volta menys que els vencedor. Marc Vives i Joel Vives han tancat el top 3 de l’scratch completant també 52 voltes.

Pel que fa als resultats de les categories convocades, Miquel Pujol i Pau Tomàs s’han enfilat fins al primer esglaó del podi de la categoria RS Sènior; els germans Marc i Joel Vives han fet segons, mentre que Marc Calmet i Marc Mujal han completat les posicions d’honor.

En RS Júnior, la primera posició ha sigut per a Jordi Serena i Oriol Oliva els quals han sigut els únics en superar la barrera de les 50 voltes. Marc Parramon i Arnau Castañé han fet segons, mentre que el duet format per Albert Solanich i Sergi Castillo ha tancat les posicions de podi.

Josep Trilles i Sergi Lasala s’han adjudicat la victòria de la categoria Màster 50. Jordi Redon i Andreu Gómez han fet segons, mentre que Carles Soler i Francesc García s’han hagut de conformar amb la tercera posició.

Finalment, Jordi Comas i Joan Tomàs han sigut els més ràpids de la categoria Màster 40. Al podi els han acompanyat Manuel Mora i Juan José Ruíz, segons, i Raül García i Xavier Xivillé, tercers.

L’última cursa de la temporada del Trofeu Català Resistència Terra tindrà lloc el 8 de desembre a Can Taulé.

 

Classificació de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing