ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La Pobla decideix els campions de Catalunya de Motocròs

26/11/2019

Motocròs

El circuit de Motocròs de la Pobla de Mafumet ha sigut l’escenari, aquest passat diumenge, de la sisena i última cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs.

El traçat del Tarragonès ha decidit els campions de les diferents categories en joc,

Màxima emoció en la categoria MX125, on Raúl Sánchez s’ha proclamat campió de la categoria de manera in extremis. El pilot del Moto Club Segre ha finalitzat el campionat empatat a punts amb el subcampió, Marc Pàmias, que amb la segona posició a la Pobla s’ha quedat a les portes del títol. Sánchez, que reapareixia després d’una lesió, no ha rodat en les millors condicions físiques, però tot i així ha aconseguit una tercera posició que l’ha permès sumar un nou títol del campionat de Catalunya. El primer calaix del podi de la categoria MX125 a la Pobla de Mafumet ha sigut per a Albert Fontova, que ha tancat el campionat a només dos punts del campió.

Àngel Perales n’ha tingut prou fent segon per proclamar-se campió de Catalunya de la categoria MX2. El pilot de la PM Vilassar de Dalt ha completat una temporada molt regular on, a més, s’ha beneficiat de l’absència del seu màxim rival, Simeó Ubach, en dues curses. Ubach, guanyador de la primera màniga al circuit de la Pobla, s’ha endut el subcampionat. D’altra banda, el guanyador de la cursa ha sigut Guilem Farrés, que ha sumat un total de 45 punts.

Nil Arcarons ha tornat a demostrar la seva superioritat en la categoria MX Elit. El pilot del Moto Club Segre ha tancat la temporada de la millor manera possible sumant un nou triomf en el seu compte particular, el cinquè en sis proves. Al posi l’han acompanyat Aleix Díaz i José Luis Daudén.

Christian Ardèvol ha sigut el més ràpid de la categoria MX3 en totes dues mànigues. Al podi l’han acompanyat Josep Pedró i Joan Vilalta, els quals han empatat a 36 punts. Joel Lozano, campió de la categoria, no ha participat a la cursa.

En MX4 la victòria i el campionat han anat a parar a mans de Jordi Pedro. El pilot del MC Sant Celoni ha hagut de vèncer la cursa per no donar opcions a Àlex Velasco, que finalment s’ha conformat amb el subcampionat. El podi de la categoria MX4 l’ha completat Juan José Pons.

Jana Sánchez s’ha proclamat campiona de la categoria MX Femení després de beneficiar-se de l’absència de Carla Magallón, la qual es troba a l’estranger per motius professionals. Sánchez és actualment una de les joies del planter del motociclisme català, una jove de només 16 anys amb una projecció descomunal. Mariona Valero i Jana Monclús han completat els calaixos del podi de la categoria Femenina.

Malgrat proclamar-se campió en la darrera cursa del Campionat de Catalunya, Pedro Tragter ha tornat a vèncer en la categoria MX5. El Top 3 de la categoria l’han completat Sergio Lasala i Baltasar Planasdemunt.

Lluís Sanz ha pujat per primera vegada en aquesta temporada  l’esglaó més alt del podi de la categoria MX1. Carlos Dalmau, que es va proclamar campió de la categoria el passat mes de juny a Salomó, no ha participat a la cursa. El podi l’han completat Biel Ferrer, subcampió de MX1, i Enric Vendrell.

Finalment, en la categoria MX Sots 18 4 Temps, la victòria ha sigut per a Jorge Rey, seguit de Roberto Otero, segon, i Gerva Cañas, campió de la categoria des de fa uns mesos.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing