ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La Federació Catalana de Motociclisme celebra la Gran Gala del 75 aniversari

24/11/2019

La Gala de la FCM ha reunit 20 pilots campions del món.

Aquest divendres 22 de novembre s’ha celebrat la Gala del 75è aniversari de la Federació Catalana de Motociclisme.

L’acte ha reunit desenes de personalitats de l’àmbit esportiu i institucional, que no s’han volgut perdre la gran festa del motociclisme català.

Figures actuals com els germans Marc i Àlex Màrquez, Laia Sanz, Marc Coma o Josep García, han compartit protagonisme amb autèntics mites de les dues rodes, com Jordi Tarrés, Carles Checa o Emili Alzamora.

Al llarg de la Gala, presentada per Cesc Vila, la Federació Catalana de Motociclisme ha retut homenatge a expresidents de l’entitat, Moto Clubs que han organitzat proves mundials, i els 33 pilots catalans campions del món.

Els convidats a la “Gran Gala del 75 aniversari de la FCM”, celebrada a l’Hotel W de Barcelona, s’han trobat una posada en escena molt particular: una simulació de Gran Premi amb parc tancat, verificacions administratives, box i graella de sortida.

Un dels espais més carismàtics de la gala ha sigut “el mur dels campions” on s’han exposat fotografies de tots els pilots catalans campions del món que han sigut firmats pels seus propis protagonistes. A més del mur dels campions, els assistents a la gala també han pogut gaudir d’una exposició de cartells històrics així com una col·lecció de motos campiones del món.

En el seu parlament, el President de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé, ha agraït la presència i la labor de tots els pilots, autoritats, expresidents, Junta Directiva, Moto Clubs i voluntaris, “sense els quals la FCM no seria un referent mundial en l’organització de campionats ni tindria un palmarès tan impressionant, amb més de 120 títols mundials aconseguits per pilots catalans.”

Diverses institucions, com la Diputació de Barcelona, encapçalada pel diputat delegat d´Esports, David Escudé; la UFEC, representada pel seu president, Gerard Esteva; i el Secretari General de l’Esport i l’Activitat Física, Gerard Figueras, han volgut retre homenatge a la FCM pel seu 75 aniversari.

A la Gala també hi ha assistit el president del RACC, Josep Mateu; el president de la RFME, Manuel Casado; i l’alcalde Ripoll, Jordi Munell.

Resum de la gala: https://youtu.be/wCakkoTkZPU 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing