ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El CMV, el CIV i el Català de Velocitat conclouen la temporada del Circuit amb èxit

18/11/2019

Velocitat

Els certàmens de motociclisme han viscut una jornada dominical dominada pel ritme frenètic, que ha servit per dir adéu al calendari esportiu.

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha acomiadat avui oficialment la temporada esportiva 2019 amb la disputa de les curses dels Campionats de Catalunya de Velocitat i de Clàssiques, el Campionat Mediterrani de Velocitat (CMV) i el Campionat Interautonòmic de Velocitat (CIV). Sol, bon ambient i molta emoció han estat els components que han acompanyat als assistents i els participants al traçat català.

Prop de dos-cents pilots han fet avui les delícies de l´afició motociclista sobre la pista en un cap de setmana que reunia el bressol del motociclisme català, així com algunes de les copes monomarca més prestigioses. Un total de vuit proves han servit per a tancar les temporades d´alguns dels certàmens presentes i per a presenciar autèntiques lluites de categories i motos molt diverses.

Les Open 1000 acaben amb Carrillo a dalt del podi

En el Campionat Mediterrani de Velocitat, el millor classificat es troba a la quarta plaça absoluta: Dani Carrillo. Eduard Rojas i Jordi Surinyac han acabat de configurar el podi, encara que notablement distanciats de Carrillo.

Ferran Casas destaca entre les Open 600 del CMV i CIV i Coppa MV Augusta

La segona graella més generosa del cap de setmana, la que agrupa les categories Open 600 del Campionat Mediterrani de Velocitat i de l’Interautonòmic de Velocitat, així com la Coppa MV Augusta, ha estat liderada per Ferran Casas. A més, Casas no ha vist perillar aquesta primera posició en cap moment, malgrat els esforços de Paco Morales i Daniel González per perseguir-lo. Morales i González han estat la resta de convidats en el podi de la jornada dominical.

Pur espectacle amb les SSP300, Copa Honda, Copa Benelli, MMEC i Moto Des M5

Aquestes cinc categories diferents han compartit pista durant tot el cap de setmana i han configurat la graella més abundant, amb un total de 46 inscrits. També han estat les úniques que han disputat dues curses i el resultat ha estat un pur espectacle.

En la primera prova del dia ha estat Raúl Pérez el vencedor absolut amb la seva Kawasaki, així com el líder de les Supersport 300. Les altres dues Kawasakis de Carlos Valle i Nil Roig han signat la resta de posicions de podi.  Lluc Bergada el millor de la Copa Honda.

En la segona cursa i última del dia, els resultats han estat bastant similars. Raúl Pérez i Carlos Valle han repetit com a millors posicionats, mentre que el tercer ha estat Eitan Gabriel Gras. Lluc Bergada ha tornat a sobresortir entre les Honda.

Múltiples campions a les clàssiques

Les clàssiques A, que reunien les Classic B, C, 70 i RD han viscut una espectacular cursa programada a 9 voltes en la qual s´ha imposat Bart Crauwels. Amb la seva Paton GP 500 DE 1986 ha estat, a més del vencedor absolut, el millor classificat de les Classic 70. Máximo Llamedo (Ducati Pantah 650) ha estat el segon de la general i també de les motos de la dècada dels setanta, mentre que Santiago Joaniquet (AJR Bultaco TSS 350) ha tancat el podi i ha liderat les Classic C. Per a trobar al vencedor de les Classic B cal descendir fins a la vuitena posició, a on es troba José Ortega (Montesa Impala 250).

Les clàssiques B, per part seva, han proclamat a Adrià Araujo (Honda CBR 600) com a vencedor general i de la categoria Maxi Classic. Al seu costat, en la segona posició del podi ha estat Roger Perejuan (Yamaha FZ 750) i Jan García (Yamaha FZ 750), tots dos liderant la categoria Classic 80. García ha estat un dels més ocupats durant la prova, ja que ha anat escalant posicions des de la tercera línia de la graella, en la qual partia.

 

 Fotos: Agustí Nubiola.

 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing