ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El mes de novembre arriba el Trial Clàssic Costa Brava

16/11/2019

Sant Feliu de Guíxols viurà un cap de setmana gran amb la disputa de la desena edició del Trial Clàssic Costa Brava.

Els propers 16 i 17 de novembre se celebrarà la X edició del Trial Clàssic Costa Brava a Sant Feliu de Guíxols. Les places estan ja tancades i es poden consultar les inscripcions   i   dorsals   al   web  www.trialcostabrava.com.

Un   any   més,   el   públic assistent podrà veure les motos més mítiques i que han marcat la història d´aquest esport com la Triumph, James, Ariel, BSA i els primers models de Montesa, Bultaco i Ossa.  

Enguany,   també   destaca   la   participació   de   tot   tipus   de   motos   de   trial clàssiques.

Així, l’entitat Moto Club 2d trial Costa Brava, organitzadora de l’activitat esportiva, té com objectius principals,  recuperar la  pràctica  del  Trial  a  la  Costa   Brava,  una modalitat motociclista d´habilitat consistent a recórrer una distància determinada sobre   terreny   accidentat   salvant   tots   els   obstacles;   i   el   moto-excursionisme, modalitat essencial en la pràctica d’aquest esport de manera més familiar. La seva filosofia  és  molt senzilla:  practicar  l’esport per  paratges  i llocs incomparables  i gaudir-lo d’una forma diferent, amb la família, els amics, companys, tot compartint la natura, l’entorn i apropant el Trial a tothom, fins i tot més enllà del nostre país.

En aquesta edició comptarem amb la participació de més de 450 pilots de tot el món incloent un pilot vingut del Japó, d’entre els que destaquen l’Albert Cabestany, pilot mundialista, els ex campions Yrjo Vesterinen de Finlàndia i Charles Coutard de França. Molts pilots vinguts de Finlàndia, Anglaterra, Escòcia, França, Alemanya, Polònia, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa, Espanya, etc.

Com a novetats d’aquesta desena edició cal destacar la implementació d’un nou sistema   de   puntuació   amb   xips   informàtics   que   permetrà   seguir   en   viu   les classificacions a través de la web  www.trialgo.es

Així mateix es farà una retransmissió en directe del trial a través del canal de youtube trial costa brava. Així mateix a la zona del Passeig s’instal·larà una pantalla gegant que des de primera hora del matí emetrà totes les imatges del trial. Així qualsevol espectador podrà seguir en directe el trial des del mateix passeig. I com a espectacle final, dissabte a migdia el pilot professional Christophe Bruandintentarà un “backflip” amb una moto de trial clàssica, també a la zona del Passeig.

Moltes novetats per fer conèixer Sant Feliu i la Costa Brava a tot el món trialer.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing