ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Catalunya campiona del Motocròs de les Autonomies

04/11/2019

L’equip de la Federació Catalana de motociclisme s’ha proclamat campió del Motocròs de les Autonomies, celebrat aquest passat cap de setmana al circuit lleonès de La Bañeza.

Els pilots que han conformat la delegació catalana: Carlos Prat, Daniela Guillén, Edgar Canet, Sergio Castro, Nil Arcarons i Àngel Perales s’han penjat la medalla d’or després de dos intensos dies de competició.

En la categoria 85cc, Prat, Guillen i Canet, han protagonitzat una actuació memorable que els ha permès enfilar-se fins al primer esglaó del podi. Canet ha sumat victòria en la primera màniga i ha fet quart en la segona, mentre que Prat ha fet sisè i onzè. Per la seva banda, Daniela Guillén ha fet vibrar al públic assistent amb dues remuntades increïbles. La pilot de Lloret de Mar ha començat amb mal peu totes dues mànigues però ha aconseguit remuntar més de trenta posicions fins a finalitzar en onzena i dotzena posició. Andalusia i el País Valencià han completat les posicions de podi de la categoria 85cc.

D’altra banda, en la categoria Elit, Castro, Perales i Arcarons han quedat fora de les posicions de podi per només un punt. Galicia, el País Valencià i Andalusia han ocupat les tres posicions d’honor. Arcarons i Castro han aconseguit els millors resultats, on han sumat tres segones posicions, dues terceres i una cinquena.

La combinació de resultats entre les categories 85cc i Elit ha donat la victòria a l’equip català, que ha tornat al Motocròs de les Autonomies per la porta gran, després d’un període sense participar.


Enhorabona, campions!

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing