ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El trial Open del Berguedà corona nous campions de Catalunya

27/10/2019

El Campionat de Catalunya de Trial open ha celebrat aquest diumenge la quarta cursa de la temporada a l’Àrea de Motor del Berguedà, a la localitat d’Olvan.

Una seixantena de corredors han participat en la penúltima prova del curs organitzada pel Moto Club Baix Berguedà.

Diversos pilots s’han proclamat campions de Catalunya en les seves respectives categories un cop finalitzada la cursa, com el cas d’en Fernando Cabré, en categoria Base; Francesc Recio, en la categoria Màster; Laia Pi, en Open Fèmines i Roger Terricabras, en la categoria Promo.

Pel que fa als diferents nivells, Ricard Alcaraz ha sigut el guanyador del nivel Blau. El pilot de la categoria Promo+35 ha superat les zones amb només 5 punts de penalització. Al podi l’han acompanyat Rui Alves, amb 8 peus, i Nazario García, amb 11.

En nivell Blau també cal destacar l’actuació de Kim Pons, vencedor de la categoria Promo125, Pere Camp, guanyador de la categoria Promo+50, i Roger Terricabras, guanyador de la categoria Promo, que amb aquest triomf es corona campió de Catalunya 2019.

Pel que fa al nivell Vermell, la victòria ha sigut per a Francesc Recio, pilot de la categoria Màster que també s’ha proclamat campió de Catalunya. Jordi Lestang i Jordi Ramonet han completat el podi del nivell Vermell. En aquest mateix nivell, David Fabian s’ha imposat en la categoria Màster 125.

Arnau Escarra ha aconseguit el primer triomf de la temporada en la categoria Elit, nivell Negre. Gil Vila i Marc Cots, segon i tercer, respectivament, es jugaran el campionat en la darrera cursa de la temporada a Almenar.

Pel que fa al nivell Verd, Alex Villalba, de la categoria Open 125, s’ha endut una important victòria que l’ha permès empatar a 90 punts amb el colíder de la categoria, Miquel Alarcón. Tots dos pilots es jugaran el campionat en la darrera prova de la temporada. Ramon Caelles ha sigut el guanyador de la categoria Open+50, mentre que Robert Capdevila ha vençut en la categoria Open. Laia Pi s’ha imposat amb contundència en la categoria Open Fèmines aconseguint els punts necessaris per proclamar-se campiona de Catalunya 2019. El penúltim podi de la temporada l´han completat Alexia Lladó i Maria Feliu.

Finalment, en el nivell Groc, Fernando Cabré s’ha proclamat campió de la categoria Base després d’imposar-se en el Trial Open del Berguedà. Cabré ha sumat la quarta victòria d’aquesta temporada. Al podi l’han acompanyat Roger Puig i Sergi Sallent.

L’última cursa de la temporada es disputarà el pròxim 24 de novembre a la localitat d’Almenar.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing