ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Trial de l’Anoia posa el punt i final a la Copa Catalana de Trial de Nens

21/10/2019

Grau Franch, en Aleví, i Martí Escofet, en Base, s’han proclamat campions de Catalunya.

La Copa Catalana de Trial de Nens 2019 ja és història. Aquest passat diumenge s’ha celebrat a la comarca de l’Anoia la desena i última prova de la temporada.

La cursa s’ha desenvolupat amb total normalitat si bé és cert que la pluja ha fet acte de presència a primera hora del matí al llarg de 10 minuts. El dia ha aguantat tapat fins al lliurament de premis, on hi ha hagut novament precipitacions.

La darrera prova ha coronat Grau Franch i Martí Escofet com a nous campions de Catalunya.

Una lesió d’àmbit domèstic ha impedit a Martí Escofet participar al Trial de l’Anoia. El pilot penedesenc en tenia prou finalitzant la cursa, però al no poder participar ha donat ales a Àngel Llopis, que amb un hipotètic triomf s’assegurava un campionat que dies abans semblava inassolible. Finalment, Alex Mediñà s’ha imposat gràcies a un ajustat 33 a 36 per davant d’Àngel Llopis. Amb aquest resultat, Mediñà ha assolit el subcampionat, empatat a punts amb Llopis, a la vegada que ha permès Martí Escofet proclamar-se campió de Catalunya del Trial de Nens en la categoria Base, nivell Blau. La cursa de l’Anoia també ha permès veure per primera vegada Genís Forns en un podi de la categoria Base.

Grau Franch ha fet bons els pronòstics i s’ha proclamat campió de la categoria Aleví. El pilot del Moto Club Baix Berguedà ha aconseguit una còmoda victòria per davant de Pau Giralt i Ivette Surós, els quals han completat el podi.

Oriol García ha sigut el pilot més destacat de la categoria Aleví+8 Benzina, nivell Verd. El pilot del MC A. Selva del Camp ha comès únicament 8 penalitzacions. Joan Ribes, segon, i Carles Marsal, tercer, han completat les posicions de podi.

Arnau Arias s’ha enfilat al primer esglaó del podi de la categoria Nivell Verd, categoria Aleví+8 Elèctrica. Gael Hernández i Ada Martí han completat les posicions del podi.

Lluc Gómez s’ha endut el triomf de la categoria nivell Taronja, categoria Iniciació, seguit de Julià Ribes, segon, i de Marx Gibert, tercer.

En la categoria Promo, Marc Piquer ha guanyat per davant de Adam Leloup, que ha fet segon.

Dos pilots han competit en la categoria Oberta: Guillem Martín i Aleix de la Fuente.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing