ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Circuit d´Osona corona Luc Meier i Ramon Godino com els primers reis de la Supermotard

20/10/2019

El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 20 d´octubre, la quarta i penúltima prova de la Copa Catalana de Supermotard 2019 amb la participació de 25 pilots.

En total s’han disputat quatre curses, dues per a cada categoria, agrupades de la següent manera: SM1, SM Road i SM Road +35, amb tot el traçat sobre asfalt; i SM 65 i SM 85, que ha inclòs la corda sobre terra.
La pluja intermitent ha marcat la jornada. Els entrenaments de bon matí s’han hagut de celebrar sobre mullat, la primera màniga s’ha pogut fer en sec, però l’aigua ha tornat a fer acte de presència a la segona màniga i la cursa d’SM 65 i SM 85 s’ha declarat sobre mullat i només s’ha disputat sobre asfalt. Al llarg de tota la matinal s’han produït diverses caigudes sense importància i sense cap lesionat.

A l’SM 1, Luc Meier i Josep Piedra s’han intercanviat la primera i la segona posició a les dues mànigues. El tercer lloc del podi l’ha completat Arnau Costal. Amb aquest resultat, Meier es corona campió matemàtic de la categoria, quan encara resta per disputar l´última cursa del certamen al circuit de Móra d´Ebre.
On encara no està decidit el campionat és a la categoria d’SM Road. Avui només hi participaven tres pilots, tots ells de l´Escuderia Osona. El gran campió de l’especialitat dels últims anys, Francesc Cucharrera, ha tornat de manera esporàdica i ha demostrat que el seu potencial continua intacte: s’ha imposat amb solvència a les dues curses. El segon classificat ha estat Carlos Gutiérrez, que d’aquesta manera se situa líder del campionat, amb 32 punts mes que Pau Monllau, que avui no ha corregut. El títol es decidirà el 3 de novembre a Móra d’Ebre, a l’última cursa del calendari. Xavier Rossell ha ocupat el tercer esglaó del podi.
A l’SM Road +35, domini absolut d’Eduard Betrian, que ha tret molta avantatge al segon classificat, Daniel Carrau. Miquel Tey i José López han quedat tercers, un a cada mànega.
Ja en les categories dels més petits, els guanyadors han estat diferents en cada cursa. A l’SM 65, la primera mànega se l’ha emportada Ramon Godino i la segona, Aleix Ginés. El podi en la primera cursa l’han completat Guillermo Ruffini i Xavier Albertón; i a la segona, el mateix Godino i Ruffini. Godino ha sumat els punts necessaris per proclamar-se ja campió de la categoria.
I per últim, a l’SM 85 Marc Lera i Ari Mestres s’han intercanviat la primera i la segona posició a les dues mànegues. Jordi Antonio i Ian Varo han pujat al tercer lloc del podi.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Fotos de Josep M. Oliver.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing