ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La pluja marca la darrera cursa del català de motocròs de Nens

20/10/2019

Canet, Prat, Martín i Cañades es proclamen campions de Catalunya de Motocròs de les seves respectives categories.

El circuit de Motocròs del Berguedà ha sigut seu aquest diumenge de la sisena i última cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens 2019.


La pluja ha marcat la darrera cita del curs, ja que ha impedit celebrar les segones mànigues de totes les categories. Malgrat tot, els menuts pilots de motocròs han gaudit d´uns entrenaments i d´unes primeres mànigues de molt alt nivell al circuit d´Olvan.


Edgar Canet ha segellat el campionat de Catalunya de la categoria MX85 Cadet gràcies a una nova victòria en l´última cursa de la temporada. El pilot del Moto Club Polea SX ha tancat la temporada amb un balanç espectacular de 5 victòries. Ramon Vidal i Aleix Martí han completat el top tres de la categoria Cadet al circuit del Berguedà.


En la categoria MX85 Juvenil la victòria ha anat a parar a mans de Carlos Prat. El pilot del Moto Club Segre ha celebrat el títol de campió de Catalunya des de l´esglaó més alt del podi, on l´han acompanyat Daniel Rodríguez, subcampió de la categoria, i Marc Roma, que ha completat el triplet d´honor.


Carlos Martín s´ha proclamat campió de la categoria MX50 malgrat no participar en la cursa, la qual s´ha endut Dídac Soler. Marc Serra ha fet segon mentre que Jordi Vilarnau ha completat les posicions d´honor.


El campió absolut de la categoria MX65 ha sigut Joel Cañadas, amb un total de 215 punts aquesta temporada. En canvi, Bruno Miró ha sigut el pilot més ràpid de la categoria al circuir d´Olvan, per davant de Javier Salinas i Joan García.

Classificacions finals del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens 2019.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing