ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Calafat vibra amb els campionats de Catalunya de velocitat

17/10/2019

Organització a càrrec de la Penya 100 per hora.

El circuit de Calafat ha sigut escenari aquest passat cap de setmana dels Campionats del Mediterrani, Català i Classiques de Velocitat, i de la Copa Catalana de Promovelocitat 2019.

En un escenari tan mític com el de les Terres de l’Ebre, els pilots han gaudit d’una jornada assolellada, carregada de benzina i emoció.

La majoria dels pràcticament 70 participants van aprofitar el dissabte per escalfar motors de cara a la cursa de diumenge.

Pel que fa al Campionat de Catalunya i Mediterrani de Velocitat, Carlos Gutiérrez s’ha endut el triomf de la categoria Open 600. El pilot d’Hostalric no ha tingut rival, ja que ha creuat la bandera de quadres amb vint segons de marge respecte al segon classificat, Cristian Molina. El podi de la categoria Open 600 l’ha completat Xavier Molinés.

El més ràpid de la categoria Open 1.000 ha sigut Fèlix Rodríguez, seguit a 8 segons d’Antonio Cerpa, segon, i de David Trias, tercer a 11 segons.

El campió de la PromoRACC, Marc Vich, ha tingut el debut somiat a la categoria SSP300. El pilot balear ha firmat una brillant actuació que l’ha permès enfilar-se a l’esglaó més alt del podi. Lluc Berguedà ha finalitzat en segona posició, mentre que Iván Rodríguez no ha pogut finalitzar la cursa.

En la Copa Catalana de Promovelocitat, que ha celebrat l’última cursa de la temporada, Gonzalo Sánchez s’ha endut de triomf de la categoria PromoRACC 1 després de vèncer la primera màniga i fer quart en la segona. Jordi Gaya i Marc Ochoa han completat el top 3 de la categoria al circuit de Calafat.

Per la seva banda, Izan Rodríguez s’ha imposat per partida doble en la categoria PromoRACC 2. Joel Mora, segon, i Cesc Obiol, tercer, han completat el triplet d’honor.

Pel que fa a les categories del Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques, en Clàssic 70 la victòria ha sigut per a Alejandro Tejedo, seguit de Pere Auradell.

Santiago Joaniquet ha sigut el més ràpid de la categoria Clàssic C, amb Joan Fabregat ocupant el segon esglaó del podi i Emmon Cleere completant el top 3. A Clàssic B s’ha imposat Joaquin Fernández seguit de Manuel Jara.

Adrián Araujo ha dominat la cursa de la categoria Maxi Clàssic, on Ivan Pérez ha fet segon i Ferran Martí, tercer.

Jose María Blasco, Juan Carlos Rosa i Joan Font han completat per aquest ordre el podi de la categoria Clàssic 80.

Montmeló serà seu de l’última cursa de la temporada tant del Campionat del Mediterrani i Català de Velocitat com del Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing