ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Cap de setmana de velocitat al circuit de Calafat

10/10/2019

El circuit de Calafat esdevindrà aquest cap de setmana l’epicentre de la velocitat catalana.

El traçat de les Terres de l’Ebre acollirà, sota l’organització del Club Esportiu Penya Cent Per Hora, els Campionats Català, Mediterrani i Clàssiques de Velocitat així com la Copa Catalana de Promovelocitat.

La d’aquest diumenge serà l’última prova de la temporada per als pilots de la Copa PromoRACC 1 i 2, i la penúltima per als corredors tant del Mediterrani com de les Clàssiques.

Amb els guanyadors de la Copa PromoRACC definits, l’emoció de la jornada se centrarà en les diferents categories del CMV: Open 1000, Open 600 i SSP 300. D’altra banda, també resten per resoldre bona part de les categories del Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques, que com sempre donaran un punt vintage tant a dins com a fora de la pista.

La majoria de pilots aprofitaran les tandes lliures de dissabte per escalfar motors. La jornada motociclista del diumenge començarà a les 8:00 del matí amb les Verificacions Administratives i Tècniques. A les 9:00 del matí començaran a rugir els motors coincidint amb els primers entrenaments qualificatius del dia. Les curses donaran el tret de sortida a partir de les 13:00h.

Horaris de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing