ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Marc Vich i Izan Ramírez, campions de la Copa PRomoRacc

07/10/2019

La Copa Catalana de Promovelocitat ha celebrat aquest passat diumenge la setena cursa de la temporada al circuit de Internacional de Zuera.

El traçat aragonès ha rebut la visita d’una vintena de pilots de les categories PormoRACC 1 i PromoRACC 2.

Marc Vich i Izan Ramírez s’han proclamat campions de Catalunya de les seves respectives categories després de sendes victòries en la penúltima cita de la temporada.

Marc Vich ha celebrat el títol de campió de la PromoRACC 1 des de l’esglaó més alt del podi. El pilot balear de 12 anys ha firmat una temporada espectacular amb ple de victòries. De fet, els únics cinc punts que ha cedit aquest any han sigut aquest cap de setmana al circuit de Zuera, on ha finalitzat la primera cursa en segona posició, darrere de Gonzalo Sánchez. Malgrat cedir la primera posició, Vich s’ha refet en la segona màniga i ha aconseguit sumar els punts necessaris per deixar el campionat sentenciat.

Gonzalo Sánchez ha finalitzat segon després de firmar la millor actuació de la temporada, mentre que Max Serra ha fet tercer, completant d’aquesta manera el top 3 de la categoria PormoRACC 1.

L’altre pilot revelació de la temporada, Izan Rodríguez, s’ha proclamat campió de la categoria PromoRACC 2. El jove corredor de Valladolid no ha donat opció a cap dels seus rivals i s’ha imposat per partida doble al circuit de Zuera. Igual que Marc Vich, Izan Rodríguez només ha cedit cinc punts del que portem de temporada, una dada que posa de manifest la superioritat del de Pucela. Christian Calvet s’ha enfilat fins al segon esglaó del podi per primera vegada aquesta temporada, mentre que Xavier Albertón ha fet tercer.

La pròxima cita de la Copa PromoRACC serà aquest diumenge 13 d’octubre al circuit de Calafat.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing