ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

De la promovelocitat a la glòria; Marc Márquez, Campió del Món de MotoGP 2019

06/10/2019

El pilot de Cervera suma el seu vuitè títol mundial, sisè de la categoria reina, tots ells vestint sempre els colors de Repsol Honda.

Sis títols de MotoGP en set anys; vuit corones en deu temporades en les tres categories. Aquest és l´espectacular palmarès de Marc Márquez al Mundial de Motociclisme, que aquest matí ha revalidat al Gran Premi de Tailàndia. A falta de quatre carreres per al final de la temporada i per quart any consecutiu, el pilot amb passat FCM s´ha assegurat matemàticament gravar el seu nom de nou en el trofeu de campions de MotoGP.

En una temporada gairebé perfecta -excepte el zero a la tercera cita de l´any a Austin-, el de Cervera ha tornat a mostrar-se com el pilot més complet de la graella, adaptant-se a tots els circuits i circumstàncies fins coronar avui a Buriram. Temporada rere temporada, Márquez segueix batent rècords i, als seus 26 anys, és el més jove de la història en sumar sis títols de la màxima categoria i vuit del Campió del Món de Motociclisme. S´uneix a l´exclusiva llista de cinc pilots formada per Ubbiali (9), Hailwood (9), Rossi (9), Nieto (12 + 1) i Agostini (15) amb almenys vuit Campionats del Món en totes les categories. I encara és més reduïda la llista de pilots amb sis o més títols de la categoria reina, en què supera Doohan i se situa tercer després Agostini (8) i Rossi (7).

Enhorabona, campió!

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing