ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Blancafort decideix els primers campions de Catalunya d´Endurada

10/09/2019

Enduro

Blancafort ha sigut escenari de la cinquena i penúltima cursa de la temporada de la Copa Catalana d’Endurades 2019.

La cursa organitzada pel MAC Reus ha reunit més de 120 pilots a la comarca de la Conca de Barberà.

La penúltima cita del curs s’ha desenvolupat sobre un terreny atractiu i força exigent, especialment en alguns sectors on les trialeres han fet suar tots els participants. Tot i això, el tram cronometrat ha sigut on els pilots amb major qualitat han pogut marcar les diferències.

L’Endurada de Blancafort ha desvelat el nom dels primers campions de la Copa Catalana.

David Riera s’ha proclamat campió de Catalunya de la categoria Júnior Oberta després de sumar la cinquena victòria consecutiva de la temporada. Riera ha sigut el número 1 de l’scratch amb un temps total de 19:39. Martí Puig ha finalitzat l’Endurada en segona posició mentre que Joel Vives ha fet tercer. Tots dos pilots es jugaran el subcampionat en la darrera prova de la temporada.

Adrià Mesas s’ha erigit com un dels principals protagonistes de la cursa aconseguint, per una banda, la primera posició de la categoria E-125, i de l’altra la segona posició a l’scratch. Gràcies a aquest resultat, Mesas ha sumat el punts necessaris per deixar sentenciat el títol de campió de Catalunya 2019. El pilot del SIP Sport ha vençut totes les proves d’aquesta temporada. El podi de la categoria E-125 l’han completat Sergi Conesa, segon, i Jan Olivera, tercer.

En Sènior A el més ràpid ha sigut Rafael García el qual s’ha imposat amb poc més de set segons de diferència sobre el segon classificat, Marc Calmet. Juan Gost, que ha completat el triplet d’honor, afrontarà la darrera cursa de la temporada com a líder provisional de la categoria amb sis punts d’avantatge sobre el seu principal perseguidor, Marc Calmet.

Albert Muñoz n’ha tingut prou amb la segona posició per aconseguir el títol de Campió de la categoria Sènior B. David Martínez ha sigut el més ràpid a Blancafort amb un temps de 20:00, seguit del campió Muñoz i d’Antoni Romero, que ha tancat les posicions d’honor.

En la categoria Femenina Maria San Miguel s’ha proclamat campiona de Catalunya gràcies a la quarta victòria de la temporada. Lourdes Fonoll ha finalitzat l’Endurada en segona posició.

En Sènior C la victòria a anar a parar a mans de Josep Serrat, el qual s’ha apuntat el primer triomf de la temporada. El líder provisional de la categoria, i principal favorit pel títol, David Gómez, s’ha enfilat al segon esglaó del podi. Dani Ollès ha completat el triplet d’honor.

David Serra, de la categoria Veterà 40, ha donat un pas de gegant de cara a la consecució del títol de Catalunya. El pilot del Moto Club Segre s’ha imposat per 25 segons de marge sobre el segon classificat, Josep Comallonga. Albert Esteban ha completat les posicions de podi.

Alex Llobet ha sigut el més ràpid de la categoria Veterà 50, seguit de d’Agustí Salvadó i Carlos López.

L’última Endurada de la temporada se celebrarà a Monells el dia 20 d’octubre.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing