ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Els Reguers celebra la cinquena cursa de la Lliga Catalana de nens

08/07/2019

Motocròs

La Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs de Nens ha celebrat aquest diumenge 7 de juliol la cinquena, i penúltima, cursa de la temporada al circuit Els Reguers.

Les condicions meteorològiques pròpies de l’estiu, amb temperatures per sobre dels 30 graus, no han alterat el desenvolupament de la cursa en bona part gràcies a la feina del Moto Club Tot Motor Els Reguers, que s’ha encarregat de regar el traçat entre màniga i màniga.

Pel que fa als resultats del dia, Carla Magallón ha sigut la triomfadora de la categoria Femenina. La pilot del Moto Club Sant Hilari ha demostrat una gran superioritat en totes dues mànigues, on ha vençut per més de 20 segons de diferència sobre la segona classificada, Amanda Storm. D’altra banda, Mariona Valero ha completat el top 3 de la categoria Femenina.

Guillem Gili ha sigut el més ràpid de la categoria MX85 Cadet. El pilot olotí s’ha imposat en la primera màniga i ha fet segon en la segona. La combinació de resultats l’han dut a la primera posició del podi, on l’han acompanyat Ramon Vidal, segon i guanyador de la darrera màniga, i Pau Sala, que ha fet tercer.

Biel Piera ha sigut el pilot més destacat la categoria MX85 Juvenil gràcies a la victòria aconseguida en la primera màniga i la segona posició en la segona. El pilot del Moto Club Segre s’ha enfilat fins al primer esglaó del podi, seguit de Joan Sureda, segon, i de Nil Rojas, tercer.

El guanyador de la categoria MX65 ha sigut Bruno Miró, el qual s’ha endut les dues mànigues del dia. Ivan Polvillo i Dídac Arfelís, segon i tercer, respectivament, l’han acompanyat al podi.

Finalment, en la categoria de menor cilindrada, la MX50, el guanyador ha sigut Èric Rubio. El pilot del Moto Club Segre s’ha adjudicat totes dues mànigues firmant una brillant actuació. Jaume Pons ha finalitzat en segona posició, mentre que Daniel València ha completat les posicions de podi.

La pròxima cursa de la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs de Nens se celebrarà el proper 8 de setembre al circuit de Martorelles

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Imatges: Àngel Úcar.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing