ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

L’onada de calor no frena el trial de nens

02/07/2019

Trial

La Copa Catalana de Trial de Nens ha celebrat aquest passat diumenge la setena cursa de la temporada a Almenar.

El Circuit El Terré d’Almenar ha sigut la seu de la prova, la qual ha comptat amb la participació de pràcticament una trentena de pilots de les diferents categories convocades: Aleví, Alevi+8 Benzina, Aleví+8 Elèctrica, Base, Fèmines, Iniciació i Promo.

En plena onada de calor, amb temperatures al voltant dels 40º a Terres de Ponent, el Moto Club organitzador ha estat vetllant perquè els pilots poguessin suportar la calor de la millor manera possible mitjançant diversos punts d’aigua on els participants han pogut hidratar-se, i ubicant la majoria de zones sota l’ombra de la massa boscosa.

Malgrat aquestes condicions, els pilots de la Copa Catalana de Trial han realitzat una gran cursa.

Marc Piquer s’ha imposat en la categoria Vermell Promo i ha aconseguit la segona victòria consecutiva de la temporada. El pilot del Piera Scan ha finalitzat la cursa amb només 7 penalitzacions, 9 menys que el segon classificat, Arnau Maura. El podi de la categoria Promo l’ha tancat el líder provisional de la categoria, Nil Riera, que ha sumat un total de 26 penalitzacions.

El pilot més destacat de la categoria Blau Base ha sigut Ramon Godino, que ha tancat la cursa amb 23 punts de penalització, tan sols dos menys que el segon classificat, Àngel Llopis. El líder de la categoria, Martí Escofet, ha completat el top 3 de la categoria Base.

Genís Forns segueix imparable al capdavant de la categoria Verd Aleví+8 Benzina. El pilot del Moto Club Micorella ha guanyat les set curses disputades aquesta temporada. Al podi d’Almenar l’han acompanyat Carles Marsal, segon i Joan Ribes, tercer.

Pol Guillamet viu una situació idèntica a la de Genís Forns, però en aquest cas a la categoria Verd Aleví+8 Elèctrica. Guillamet, que ha vençut amb solvència el Trial de Nens d’Almenar, també ha sumat ple de victòries aquesta temporada. Arnau Arias i Gael Hernández, segon i tercer, respectivament, han completat el podi de la categoria Elèctrica.

Pel que fa al nivell Groc Aleví, Aleix de la Fuente ha retallat nou punts al líder de la categoria, Grau Franch, gràcies a una brillant i contundent victòria a Almenar. Després d’aquesta victòria, De la Fuente s’ha situat a només 4 punts del líder. Adela Godino i Grau Franch han completat les posicions de podi.

La categoria dels més menuts, Taronja Iniciació, Pau Giralt no ha tingut rival i s’ha enfilat fins a l’esglaó més alt del podi. Julià Ribes, segon i Lluc Gómez, tercer, han completat les posicions d’honor.

Finalment, destacar la participació femenina en la cursa, especialment la segona posició d’Adela Godino i la quarta de Ivette Surós en la categoria Groc, i la cinquena d’Ada Martí en la categoria Aleví+8 Elèctrica.

La Copa Catalana de Trial de Nens es reprendrà el pròxim 8 de setembre a Ripoll.

Classificació de la cursa en el document adjunt.

Les millors imatges de la cursa.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing