ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

L´endurada de la Cerdanya acull més de 200 pilots

18/06/2019

Aquest diumenge s’ha celebrat l’Endurada de La Cerdanya, corresponent a la quarta prova de la temporada de la Copa Catalana d’Endurades 2019.

L’espectacularitat de l’escenari, els Pirineus catalans, ha disparat en nombre d’inscrits fins més enllà dels dos-cents participants, per la qual cosa l’organització, el Moto Club Cerdanya, ha hagut de modificar l’horari de la cursa avançant mitja hora el tret de sortida.

Pel que fa als resultats del dia, David Riera (Júnior Oberta) ha sigut el pilot més ràpid de la cursa amb un temps total de 23:43´850, onze segons més ràpid que el segon classificat, Joel Vives 23:54´690  (Júnior Oberta). Malgrat que Vives ha començat la prova registrant els millors temps en la crono, Riera ha acabat imposant el seu ritme en els trams, on ha marcat clarament les diferències.

D’altra banda, Adrià Mesas (E-125 2T) ha completat el top tres de l’scratch 24:02´400

Quant a les categories, David Riera s’ha enfilat fins al primer esglaó del podi de Júnior Oberta, seguit de Joel Vives i Martí Puig. Amb aquest triomf, Riera suma la quarta victòria de la temporada i té a tocar el títol de Catalunya.

Pel que fa a E-125 2T, Adrià Mesas ha fet primer, Sergi Conesa, segon, i Pau Teixidó, tercer. La quarta victòria consecutiva d’Adrià Mesas l’acosta al títol de la categoria.

Marc Calmet ha sigut el pilot més destacat de la categoria Sènior A amb un temps de 24:09´150 que l’ha permès entrar en el top five de l’scratch. Juan Gost i Marc Mujal han completat les posicions d’honor de la categoria Sènior A.

El més ràpid en Sènior B ha sigut Albert Muñoz 24:12´400, seguit de Jaume Abella, a 13 segons, i de David Martínez, a 14.

Èric Augè s’ha imposat en la categoria Sènior C amb un temps de 14:00´530. Al podi l’han acompanyat Josep Serrat i David Gómez, segon i tercer, respectivament.

En Veterà 40 ha guanyat Albert Esteban, que ha finalitzat les tres especials amb un temps de 14:47´590, només un segon més ràpid que el segon classificat, David Serra. El podi de la categoria l’ha completat Josep Comallonga.

Alex Llobet (14:19´550) ha sigut el més ràpid de la categoria Veterà 50. Carlos López i Jordi Calvo han tancat les posicions de podi.

Finalment, en la categoria Femenina, Maria San Miguel ha sigut la més ràpida amb un temps total de 16:47´660. Mireia Calvo ha finalitzat l’Endurada en segona posició, mentre que Lourdes Fonoll ha completat el top 3 de la categoria.

La pròxima cursa de la Copa Catalana d’Endurades se celebrarà el 8 de setembre a Blancafort.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing