ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La PromoRacc es presenta al circuit de Catalunya

14/06/2019

Gran esdeveniment al circuit de Barcelona Catalunya, on aquest dijous s’ha presentat la temporada 2019 de la Copa PromoRACC.

Els menuts pilots de la Copa Catalana PromoRACC ETG Ohvale han viscut una jornada inoblidable on han pogut conèixer de primera mà algunes de les figures del Mundial de MotoGP: Marc Màrquez, Marcos Ramírez, Xavi Vierge, Aaron Canet, Alex Rins, Albert Arenas, Tito Rabat, Jaume Masià, Miguel Oliveira, Alex Màrquez, Pol Espargaró o Fabio Quartararo.

La jornada, organitzada pel RACC amb la col·laboració del Circuit de Barcelona Catalunya i Dorna, ha tingut molt bona rebuda per part de pilots i familiars, que a més de fotografiar-se amb els seus ídols a la recta del circuit han tingut l’oportunitat de passejar-se pel pàdoc i conèixer les instal·lacions del circuit de Barcelona Catalunya.

L’acte també ha comptat amb la presència de  Josep Maria Mateu, president del RACC; Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona Catalunya; Carmelo Ezpeleta, CEO de Dorna; Josep Maria Mañé, president de la Federació Catalana de Motociclisme i Albert Torras, director tècnic d´ETG.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing