ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Marc Flores, el més ràpid de l´endurada de Llívia

03/06/2019

Enduro

La vila de Llívia ha sigut escenari de la tercera cursa de la Copa Catalana d’Endurades 2019.

El petit indret de la Baixa Cerdanya ha acollit més de 150 pilots en un dia molt assolellat i calorós on els participants han gaudit d’una cursa excepcional.

El Moto Club Llívia, organitzador de la prova, ha dissenyat un recorregut no massa llarg però sí molt interessant, amb una crono i un tram força tècnics que ha fet les delícies de tots els pilots.

Pel que fa als resultats del dia, Marc Flores – Sènior A- ha aconseguit la victòria de l’scratch amb un temps total de 15:04, només dues centèsimes més ràpid que el segon classificat, David Riera - Júnior Oberta - qui també ha firmat una magnífica actuació. Malgrat la irrisòria diferència entre tots dos pilots, cal destacar que Flores s’ha imposat en quatre de les cinc especials, mentre que Riera ha retallat distàncies en l’última crono, on ha estat a punt de consumar una gran remuntada. Finalment, Marc Calmet -Sènior A- ha tancat el podi de l’scratch de l’Endurada de Llívia.

Pel que fa a les diferents categories en joc, Marc Flores, Marc Clamet i Juan Gost han completat el podi de la categoria Sènior A.

En Júnior Oberta la victòria ha anat a parar a mans de David Riera, mentre que Joel Vives ha fet segon i Martí Puig, tercer.

Adrià Mesas (15:51) ha fet primer de la categoria E-125 2T, seguit de Sergi Conesa, segon i de Pau Pera, tercer.

Albert Muñoz (15:32) s’ha enfilat fins a la primera posició del podi de la categoria Sènior B. David Martínez ha fet segon, mentre que Antoni Romero ha tancat el top tres del podi.

El guanyador de la categoria Sènior C ha sigut David Gómez (09:45), Josep Serrat s’ha classificat en segona posició, mentre que Dani Ollès ha completat les posicions d’honor.

Josep Comallonga (10:11) ha sigut el més ràpid de la categoria Veterà 40, seguit d’Albert Esteban, segon, i de David Serra, tercer.

Alex Llobet (09:49) s’ha imposat en la categoria Veterà 50 per davant de Pep Martí i Carlos López, segon i tercer, respectivament.

Finalment, en la categoria Femenina, Maria San Miguel ha sigut la més ràpida amb un temps total de 10:58, seguida de Mireia Calvo, segona, i de Lourdes Fonoll, tercera.

L’acte de lliurament de premis ha comptat amb la presència de l’alcalde de la vila de Llívia, Elies Nova.

La pròxima cita de la Copa Catalana d’Endurades tindrà lloc el 16 de juny a la Cerdanya.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Les millors imatges de la cursa.

 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing