ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Cesc Obiol i Oriol Vich es proclamen campions de Catalunya de Promovelocitat

28/05/2019

Velocitat

La Copa Catalana de Promovelocitat ha celebrat la cinquena cursa de la temporada aquest passat cap de setmana al circuit mixt d’Alcarràs - penúltima cita per a les categories PromoCat E i PromoCat 3.

La cursa organitzada pel Club Esportiu Circuit d’Alcarràs ha reunit trenta-cinc pilots al traçat de del Segrià.

Pel que fa als resultats del dia, Cesc Obiol s’ha proclamat campió de Catalunya de la categoria PromoCat 3 després de vèncer la cinquena cursa de la temporada de manera consecutiva. Amb aquest nou triomf, el pilot de Simonety School ha culminat un campionat d’ensomni on ha aconseguit ser el més ràpid en totes i cadascuna de les mànigues que ha disputat. Al podi d’Alcarràs l’han acompanyat Alex Ramesal, que ha fet segon en totes dues mànigues, i Jairó Llao, que ha tancat el top tres de la categoria.

La segona gran alegria de la jornada s’ha viscut en la categoria PromoCat Elèctric GasGas 1.2, on Oriol Vich també s’ha proclamat campió de Catalunya. Vich ha dominat els temps de la seva categoria amb un ritme molt bo gràcies al qual s’ha imposat de manera solvent en totes dues mànigues. Hugo Guillen ha finalitzat en segona posició, mentre que Juan Manuel Maroto ha fet tercer.

Unai García ha fet primer de la categoria PromoCat-E GasGas 1.6, on Arnau León ha finalitzat segon i Ethan Arias, tercer.

Pel que fa a les categories monomarca PromoRacc de la Copa ETG-Ohvale, Marc Vich ha aconseguit un nou triomf que l’apropa, i de quina manera, al títol de campió de Catalunya 2019 de PromoRacc1. Vich, que s’ha imposat en totes dues mànigues, podria segellar el títol el proper 21 de juliol al circuit de Móra d’Ebre. Gonzalo Sánchez, segon, i Max Serra, tercer, han completat les posicions d’honor de la categoria PromoRacc1.

Finalment, en la categoria PromoRacc2, Izan Rodríguez ha demostrat una vegada més la seva qualitat imposant-se de manera còmode en totes dues mànigues. El pilot vallisoletano té molt ben encarrilat el títol, que podria caure de manera matemàtica a Móra d’Ebre, escenari de la sisena cursa de la temporada. D’altra banda, Xavier Albertón ha signat la millor actuació de la temporada aconseguint la segona posició. Joel Mora, tercer, ha completat les posicions d’honor.

Reportatge de la cursa emès a Esport 3.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing