ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Motocròs de Nens celebra l´última cursa abans de l´aturada d´estiu

20/05/2019

Motocròs

L’Oriola MX Parc d’Amposta ha celebrat aquest passat diumenge la quarta cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens 2019.

El traçat del Montsià ha acollit noranta joves pilots de les categories MX 50, MX 65, MX 85 Cadet i MX 85 Juvenil.

Pel que fa als resultats del dia, Edgar Canet ha tornat a ser el pilot més ràpid de la categoria MX85 Cadet. El pilot del Moto Club Polea SX s’ha endut les dues mànigues de la jornada motociclista. Amb aquest resultat, Canet té a tocar el títol de Catalunya, ja que gaudeix d’un important avantatge de 40 punts respecte al segon classificat, Víctor Puig.

D’altra banda, Antonio Gallego, amb dues segones posicions, ha fet segon de la categoria Cadet, mentre que Samuel Graves ha fet tercer empatant a punts amb Víctor Puig, qui finalment s’ha quedat a les portes de les posicions d’honor.

Daniel Rodríguez ha sigut el gran protagonista de la categoria MX85 Juvenil. El pilot madrileny ha firmat una actuació espectacular, on ha sabut imposar un gran ritme en totes dues mànigues. Amb aquesta victòria, la primera de la temporada, Daniel retalla 10 punts al líder de la general, Carlos Prat. Precisament, Prat, ha finalitzat la cursa en segona posició. El podi de la categoria Juvenil l’ha completat Xavier Camps.

Una de les categories amb més participació ha sigut la MX65, que ha comptat amb una graella de sortida de més de 30 pilots. Joel Cañadas ha sigut el més ràpid en totes dues mànigues. Al podi l’han acompanyat Alex López, segon, i Alejandro Liñan, tercer. Amb aquests resultats, Cañadas reforça encara més el lideratge al capdamunt de la general, on ja compte amb un coixí de 60 punts sobre el segon classificat.

En la categoria MX50, Pau Caudet s’ha endut el primer triomf de la temporada. Després d’intentar-ho amb insistència, Caudet ha aconseguit la recompensa en la quarta cursa de la temporada, on ha segellat una actuació brillant fent primer en la primera màniga i segon en la segona. Carlos Martín, guanyador de la segona màniga, ha finalitzat el motocròs en segona posició, mentre que Daniel València ha tancat el top 3 de la categoria.

La pròxima cita del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens se celebrarà passades les vacances d’estiu, el pròxim 29 de setembre a Bellpuig.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing