ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Disputada la sisena cursa de Trial de Nens a Ulldecona

13/05/2019

La Copa Catalana de Trial de Nens ha celebrat, aquest diumenge, la sisena cursa de la temporada a Ulldecona.

El Moto Club Amposta, organitzador de la cursa, ha acollit una trentena de pilots de les categories: Aleví, Alevi+8 Benzina, Aleví+8 Elèctrica, Base, Fèmines, Iniciació,Oberta i Promo.

La prova s’ha desenvolupat enmig d’un dia calorós a la comarca del Montsià, on els participants han hagut de superar zones naturals amb grans pedres i altres obstacles que dificultaven els passos.

Pel que fa a l’apartat esportiu, Marc Piquer ha guanyat la primera cursa de la temporada de la categoria Promo. El pilot del Moto Club Piera Scan, habitual en el top 3 del nivell vermell, ha protagonitzat una magnífica actuació on no ha deixat opció a cap dels seus rivals. Piruqe ha finalitzat la prova amb només 4 penalitzacions, 22 menys que el segon classificat, Arnau Maura. La tercera posició del podi l’ha completat el líder provisional de la categoria Promo, Nil Riera.

Pel que fa al nivell Blau, categoria Base, la victòria ha anat a parar a mans de Ramon Godino, que d’aquesta manera ha sumat la segona victòria de la temporada. Godino ha tancat la cursa amb només 8 penalitzacions. Al podi l’han acompanyat Martí Escofet, líder destacat de la categoria, i Àngel Llopis, a qui de moment se li resisteix la primera victòria de la temporada.

Genís Forns ha aconseguit un brillant triomf en la categoria Aleví+8 Benzina del nivell Verd. El pilot del Moto Club Micorella està realitzant una temporada de somni, on de moment s’ha adjudicat totes les curses del 2019. Oriol García i Joan Ribes han completat els calaixos d’honor.

També en nivell Verd però en la categoria Aleví+8 Elèctriques, la victòria ha sigut per a Pol Guillamet. El pilot del Moto Club Figueres s’ha hagut d’esforçar al màxim per superar un insistent Gael Hernández, que ha mantingut opcions de victòria fins a l’última zona. Finalment, Guillamet s’ha enfilat a la primera posició del podi seguit de ben a prop d’Hernández, que ha fet segon. Pedro Carballido ha tancat el triplet d’honor.

Grau Franch i Aleix de la Fuente han empatat a 8 punts en la categoria Aleví nivell Groc. La combinació de resultats ha fet que Grau finalitzés la cursa en primera posició, seguit de Aleix i Ivette Surós, que ha completat les posicions de podi.

Pel que fa a la categoria dels més petits, nivell Taronja Iniciació, Pau Giralt s’ha endut el triomf, seguit de Lluc Gómez, segon, i Gael Miró, tercer.

La pròxima cursa de la Copa Catalana de Trial de Nens tindrà lloc a Santa Margarida de Montbui.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing