ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Els cortals acull la segona prova de la Lliga de Motocròs

06/05/2019

La Lliga Catalana de Motocròs de Grans ha celebrat aquest diumenge la segona cursa de la temporada al circuit Els Cortals de Sant Hilari.

La prova, organitzada pel Moto Club Sant Hilari, ha congregat més de 70 pilots al traçat de la Selva, el qual presentava un estat magnífic per a la pràctica del motocròs.

Pol Oliveras ha sigut el pilot més destacat de la categoria MX125 2T. El jove del Moto Club Moianès ha guanyat amb solvència les dues mànigues del dia i s’ha enfilat fins a l’esglaó més alt del podi, on l’han acompanyat Pau Geli, segon, i Dani Agea, tercer.

Pel que fa als participants de la categoria MX Sots18, que han compartit graella amb els pilots de MX125, cal destacar la brillant actuació de José Ahumada. El pilot del Moto Club Sitges ha sigut el més ràpid en totes dues mànigues, relegant Daniel Sala a la segona posició del podi. Gerge Domingo ha tancat les posicions d’honor.

Un inspiradíssim Gerard Salavedra s’ha endut les dues mànigues de la categoria MX1. Al podi l’han completat Pau Tomàs, segon, i Guillem Parés, tercer.

En la categoria MX2, el més ràpid ha sigut Hugo Arriazu, que ha creuat la bandera de quadres en primera posició en totes dues mànigues. Víctor Redondo, amb dues segones posicions, i Jordi Fernández, amb dues quartes posicions, han completat els calaixos del podi.

Joan Vilalta ha firmat la millor actuació de la categoria MX3. El pilot de Manlleu s’ha endut les dues mànigues del dia. Marc Sans ha finalitzat en segona posició, mentre que Josep Pedro ha tancat les posicions del podi.

Gerard Marés ha sigut el més ràpid de la categoria MX4, seguit de Josep Mallofré i Pere Mas, que en aquest ordre han completat les posicions d’honor de la categoria.

Finalment, en la categoria MX5, ajustada victòria d’Andreu Gómez sobre de Gaspar Cuenca, malgrat que tots dos pilots han sumat el mateixos punts: 45. Gómez ha sigut el més ràpid en la segona i definitiva màniga, on ha sabut imposar el seu ritme fins a creuar la bandera de quadres 13 segons abans que el seu principal rival. D’altra banda, Jordi Durbau ha completat el top 3 de la categoria.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing