ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Moto Club Corbera s´estrena amb nota en l´organització del trial clàssic

06/05/2019

La Copa Catalana de Trial Clàssiques ha celebrat aquest diumenge la tercera cursa de la temporada a Corbera de Llobregat amb una participació de més de 70 participants.

La prova del Moto Club Corbera, que s´estrenava en l´organització de Català de Trial Clàssic, s’ha desenvolupat de manera exitosa per les instal·lacions del Golf Can Rafel, un escenari de zona boscosa increïble, on els pilots han gaudit d’un esplèndid dia de Trial. Les zones molt ben marcades i un pèl fàcils han agradat molt a tots els participants.

Pel que fa als resultats del dia, Fernando Cabré s’ha imposat en la categoria Clàssics. El pilot del Moto Club Tarragona ha completat les dues voltes sense cometre ni una sola penalització, una actuació insuperable que l’ha permès enfilar-se fins a la primera posició del podi. Jaume Casino i Joaquim Casadevall, segon i tercer, respectivament, han completat les posicions d’honor de la categoria.

Josep Puig ha sigut el pilot més destacat de la categoria Pre 75 després de finalitzar la cursa amb la targeta de penalitzacions impol·luta. Asier Zurbano, amb un peu, i Francesc Carbonell, amb dos, han completat els calaixos del podi.

En la categoria Trialers, la victòria ha anat a parar a mans de Bruno Vives-Jennis. El pilot del Moto Club Cingles de Berti s’ha mostrat molt regular al llarg de tota la prova, on ha completat la primera volta amb dues penalitzacions i la segona amb només una. Ricard Monge ha fet segon, mentre que Xavier Bartrolí ha finalitzat en tercera posició.  

Màxima igualtat a la categoria Pre 80, on Francesc García i Jordi Tarruella han empatat a quatre penalitzacions, tot i que García ha acabat pujant a l’esglaó més alt del podi. D’altra banda, Gerard Herrera ha fet tercer.

Finalment, en la categoria Experts, victòria del vilafranquí Òscar Mill, que ha finalitzat la cursa sense cometre ni una sola penalització. Al podi l’han acompanyat Narcís Sánchez, segon amb una penalització, i Jaime Mora, tercer amb quatre penalitzacions.

La propera cursa de la Copa Catalana de Trial Clàssiques se celebrarà el 9 de juny a Sant Corneli.

 

Classificació de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing