ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Català de MX congrega més de cent pilots al circuit d´Olvan

02/05/2019

El circuit de motocròs d’Olvan ha sigut seu, aquest passat diumenge, de la tercera cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs 2019.

Més d’un centenar de pilots de les categories MX 1, MX 125 2T, MX 2, MX 3, MX 4, MX 5, MX Elit, MX Femení i MX Sots 18 4T han participat a la cursa organitzada pel Moto Club Baix Berguedà.

Sergio Castro ha sigut un dels grans protagonistes de la jornada. El pilot del Moto Club Cifuentes s’ha imposat per partida doble en la categoria reina, MX Elit, on ha deixat sense opcions de victòria al seu principal rival, Nil Arcarons, el qual s’ha hagut de conformar amb la segona posició del podi. D’altra banda, Lluis Riera, amb dues terceres posicions, ha completat el triplet d’honor de la categoria Elit. Amb aquest resultat, Castro retalla deu punts a Nil Arcarons, que de moment segueix liderant la classificació general amb set punts de marge.

Biel Ferrer ha sigut el més ràpid de la categoria MX1. El pilot del Moto Club Xtrem Sitges ha aconseguit un brillant doblet de victòries que l’ha permès escalar fins a la segona posició de la classificació general. Lluis Sanz i Carlos Dalmau, segon i tercer, respectivament, han completat les posicions d’honor.

Màxima igualtat en la categoria MX2, on Oriol Casas i Simeó Ubach s’han repartit els punts. Casas ha sigut el més ràpid de la primera màniga, mentre que Ubach s’ha imposat per la mínima en la segona. Tots dos pilots han ofert un gran espectacle sobre la pista. Roger Oliver, amb dues terceres posicions, ha completat el tercer calaix del podi.

En MX125, Raül Sánchez ha aconseguit, per fi, pujar al primer esglaó del podi. Malgrat ser el líder destacat de la categoria, Sánchez encara no havia tastat el regust de la victòria aquesta temporada. Aquest diumenge, després d’una emocionant lluita amb Albert Fontova en la segona i definitiva màniga, Sánchez ha aconseguit creuar la bandera de quadres en primera posició, fent bona la segona posició de la primera màniga, que s’ha endut Gerard Congost. La combinació de resultats ha configurat el podi de la següent manera: Raül, en primera posició; Gerard Congost, segon; i Albert Fontova, tercer.

Gervasio Cañas ha sigut el gran triomfador de la categoria Sots 18. El pilot del Moto Club Vilobí d’Onyar s’ha imposat amb claredat en totes dues mànigues, enfilant-se d’aquesta manera fins a la primera posició del podi. Jorge Rey i Roberto Otero, per aquest ordre, han completat les posicions del podi. Celebrades les primeres tres curses de la temporada, Gervasio Cañas es perfila com el principal favorit al títol.

A MX3 la victòria ha anar a parar a mans del líder destacat de la categoria, Joel Lozano, que ha sigut el més ràpid en la primera màniga. Al podi l’han acompanyat Antoni Torres, guanyador de la segona màniga, i Joan Vilalta, que ha tancat les posicions d’honor.

En la categoria Femenina ha guanyat la imparable Jana Sánchez, que ha sumat el segon triomf consecutiu de la temporada. Adelina Ramírez i Carla Magallón han lluitat de valent per aconseguir la segona posició, que finalment s’ha endut la pilot del Moto Club La Pobla de Mafumet.

Jordi Pedro s’ha alçat amb el triomf de la categoria MX4 després de superar Jordi Álvarez en un igualat duel per la primera posició. Álvarez ha sigut el més ràpid de la primera màniga, mentre que Pedro s’ha imposat en la segona i definitiva cursa del dia. D’altra banda, Alex Velasco ha completat la tercera posició del podi.

A MX5, Pedro Tragter ha realitzat una nova exhibició vencent les dues mànigues del dia. El pilot del Moto Club Empúries ha guanyat totes les mànigues que ha disputat aquesta temporada. Sergi Lasala i Baltasar Planasdemunt han completat el triplet d’honor.

La pròxima cursa del Campionat de Catalunya de motocròs tindrà lloc al circuit d’Almenar el proper 26 de maig.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing