ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El trial de Nens d´Aitona Acull una trentena de pilots

30/04/2019

Bona organització per part del Moto Club Aitona.

Aquest passat diumenge s’ha celebrat el Trial de Nens d’Aitona, corresponent a la cinquena cursa de la temporada de la Copa Catalana de Trial de Nens 2019.

La jornada de competició s’ha desenvolupat en un dia assolellat i calorós a la localitat lleidatana, que ha acollit una trentena de pilots.

Pel que fa als resultats del dia, cal destacar la victòria d’Aleix de la Fuente en la categoria Groc Aleví. El pilot del Moto Club Cent Peus s’ha desfet del seu principal rival per la lluita pel títol, Grau Franch, que ha finalitzat segon a quatre punts del guanyador. D’altra banda, Ivette Surós ha completat la tercera posició del podi.

En nivell Verd de la categoria Aleví+8 Benzina, la victòria ha anat a parar a mans de Genís Forns, el qual ha superat Oriol García per un ampli marge de punts. Amb aquest triomf, Forns ha sumat la cinquena victòria consecutiva de la temporada i es perfila com el gran favorit per endur-se el títol. El podi de la categoria Aleví+8 Benzina l’ha completat Carles Marsal.

Pol Guillamet ha sigut el guanyador de la categoria Aleví+8 Elèctriques nivell Verd. Guillamet ha cimentat la victòria gràcies a una boníssima primera meitat de cursa, on ha marcat les diferències sobre la resta de rivals. El pilot de la PM Figueres ha finalitzat el trial amb 28 penalitzacions. Gael Hernández i Arnau Arias han completat els calaixos del podi.

Pel que fa a la categoria Base, nivell Blau, Marcos Combarró ha aconseguit una ajustada victòria superant per dos punts al segon classificat, Ramon Godino. Martí Escofet, líder de la general, no ha passat de la tercera posició.

Nil Riera ha aconseguit la segona victòria de la temporada a Aitona. El pilot del Moto Club Vall del Ges s’ha mostrat molt regular al llarg de tota la cursa, on ha aconseguit situar-se per sota dels deu punts en dues de les quatre voltes. Amb aquest triomf, Riera s’escapa en solitari al capdamunt de la general, que domina amb un ampli coixí de 26 punts respecte al segon classificat, Marc Piquer. Arnau Maura i Adam Leloup, per aquest ordre, han completat les posicions del podi.

Pau Giralt ha sigut el millor de la categoria Iniciació, Nivell Taronja. El menut pilot del Club El Terré d’Almenar compta totes les seves participacions amb victòria. Lluc Gómez, ha completat la segona posició del podi.

Més enllà del podi d’Ivette Surós a la categoria Groc Aleví, també cal destacar les actuacions d’Adela Godinoi Ada Martí, molt competitives en les seves respectives categories. , 

Finalment, recalcar els quatre pilots que han participat en la categoria Oberta.

La pròxima cursa de la Copa Catalana de Trial de Nens es disputarà el 12 de maig a Amposta.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing