ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Oriol Oliva i Jordi Serena guanyen les 3 Hores Resistència Terra de Moià

16/04/2019

Bona organització per part del Moto Club Moianès.

La temporada del Trofeu Català de Resistència Terra  ha donat el tret de sortida aquest cap de setmana al circuit Verd de Moià.

La primera cita del curs ha reunit vint-i-vinc equips de les categories Màster 40, Màster 50, RS Júnior i RS Sènior.

Oriol Oliva i Jordi Serena han estrenat la temporada de Resistència amb un brillant triomf al circuit Verd. Lluint el dorsal 9, el duet de la categoria RS Júnior ha aconseguit una treballada victòria davant Marc Solà i Miquel Gaja, els quals han dominat els primers dos terços de cursa de tres hores de durada.

A poc més de mitja hora de la bandera de quadres, Oliva i Serena s’han col·locat líders i, sense abaixar la guàrdia en cap moment han aconseguit la victòria. D’altra banda, Marc Solà i Miquel Gaja, de la categoria RS Sènior, quan s’han vist sense opció de victòria, han decidit centrar els esforços en mantenir la segona posició a l’scratch davant l’amenaça constant de Marc Suriñac i Pol Molina.

Finalment, Oliva i Serena han pujat a l’esglaó més alt del podi, seguits de Gaja i Solà, i Suriñac i Molina han tancat el top 3 de l’scratch.

Pel que fa a les classificacions de les diferents categories, Serena i Oliva han fet primers en RS Júnior, seguits de Toni Torquemada i Andreu Millán, segons, i Albert Solanich i Sergi Villarrazo, tercers.

En RS Sènior, la primera posició del podi ha sigut per a Marc Solà i Miquel Gaja, mentre que la segona posició ha anat a parar a mans de Pol Molina i Marc Suriñac. Joan Serra i Josep Serra han completat les posicions d’honor.

Pel que fa referència a les categories Màster, Leandre Casas i Baltasar Planasdemunt han vençut en Màster 50. Andreu Gómez i Jordi Redón s’han classificat en segona posició, mentre que Antoni Mas i Antoni Vilar han ocupat la tercera posició del podi.

Finalment, en Màster 40, Carles Soler i Manuel Mora han obtingut el triomf, mentre que Jordi Soley, que ha corregut sense parella, ha fet segon.

El Trofeu Resistència Terra disputarà la segona cursa de la temporada passades les vacances d’estiu, el 15 de setembre a Santa Eulàlia de Ronçana.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Les millors imatges de les 3H Resistència Terra de Moià.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing