ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Juneda celebra amb èxit la tercera cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat

15/04/2019

El circuit de Juneda ha sigut escenari de la tercera cursa de la temporada de la Copa Catalana de Promovelocitat.

El traçat de la Segarra s’ha vestit de gala per rebre la visita dels pilots de les categories PromoRacc1, PromoRacc2, PromoRacc3 i PromoRacc E GasGas de la Copa Catalana.

El CTP Pilots School, debutant com a organitzador d’una cursa del Campionat de Catalunya, ha tirat endavant la cursa amb total normalitat.

Una de les imatges de la jornada ha sigut la dels pilots de les categories PromoRacc1 i PromoRacc2 lluint per primera vegada les noves granotes de la competició Copa ETG Ohvale.

Precisament, un dels protagonistes d’aquestes categories ha sigut Raul Navarrete, que ha pujat a l’esglaó més alt del podi de la categoria PromoRacc2 per primera vegada aquesta temporada. Navarrete no ha tingut res a fer a la primera màniga, on Izan Rodríguezlíder destacat de la categoria, ha guanyat amb solvència. A la segona màniga, una mala sortida d’Izan ha permès l’escapada de Raul Navarrete, que finalment ha creuat la bandera de quadres en primera posició malgrat la brutal remuntada d’Izan Rodríguez, el qual s’ha hagut de conformar amb la segona posició del podi. Christian Calvet ha tancat les posicions d’honor de la categoria PromoRacc2.

D’altra banda, Marc Vich ha tornat a ser el més ràpid de la categoria PromoRacc1. El pilot balear és el principal favorit per endur-se el campionat, ja que ha guanyat de manera consecutiva les tres primeres curses de la temporada. Al podi de Juneda l’han acompanyat Gonzalo Sánchez, segon, i Marc Ochoa, tercer.

Pel que fa a la categoria PromoRacc3, victòria contundent de Cesc Obiol, el qual s’ha imposat amb claredat en totes dues mànigues. Alex Ramesal i Jairo Llao han completat el top 3 de la cursa.

Finalment, en la categoria PromoRacc Elèctrica GasGas, que aquest cap de setmana ha batut rècord d’inscripció amb 11 pilots, el més ràpid en 1.2 ha sigut Juan Manuel Maroto, mentre que Arnau León s’ha endut el triomf en 1.6.

El podi de la categoria Promo-E GasGas 1.2 l’han completat Oriol Vich, segon, i Hugo Guillen, tercer. D’altra banda, el podi de la categoria de la Promo-E 1.6 ha estat format per Unai García en segona posició, i Ethan Arias, tercer.

La pròxima cursa de la temporada se celebrarà el 5 de maig al circuit de Menàrguens.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing