ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Més de 180 pilots disputen l´enduro del Bages

08/04/2019

Enduro

El Moto Club Manresa ha celebrat, aquest passat diumenge, la segona cursa de la temporada del Campionat de Catalunya d’Enduro.

La XVII edició de l’Enduro del Bages ha sigut un èxit de participació, ja que ha comptat amb més de 180 inscrits. Els pilots han gaudit d’un espectacular ral·li amb un terreny cent per cent endurero gràcies a les precipitacions dels dies previs a la celebració de la cursa.

Pel que fa als resultats del dia, Bernat Cortés ha sigut el guanyador de l’Scratch amb un temps final de 21:09, només un segon més ràpid que el segon classificat, Ramon Quer, i dos segons més que el tercer, Jordi Figeras. Cortés ha cimentat la victòria gràcies a una magnífica primera especial on ha aconseguit cinc segons de marge que ha sabut gestionar a la perfecció fins al final de la cursa. Quer i Figueras han anat retallant les distàncies respecte a Cortés, però aquest ha mantingut un ritme alt que l’ha servit per sumar la segona victòria de la temporada.

Tots tres pilots han conformat el podi de la categoria Elit: Bernat Cortés, primer; Ramon Quer, segon; i Jordi Figueras, tercer.

Adrià Mesas ha vençut en la categoria E125 2T. Malgrat patir un parell de caigudes, Mesas s’ha mostrat molt superior a la resta de participants de la categoria i ha aconseguit la victòria amb un temps final de 22:40. Alex Angrill i Gerard Mercader, segon i tercer respectivament, han completat les posicions de podi.

En Júnior Open la victòria ha anat a parar a mans de David Riera, que ha completat l’Enduro amb un temps de 22:01. Pablo Nadal ha fet segon, a disset segons del guanyador, mentre que Francesc Aguilar ha tancat les posicions de podi.

Gonçalo Luis Cardoso ha sigut el més ràpid de la categoria Sènior B 2 Temps (21:54). Al podi l’han acompanyat Oriol Casany, segon a setze segons del primer, i Sergi Casademont, que ha tancat el triplet d’honor.

Andrés Álvarez s’ha endut el triomf de la categoria Sènior B 2 Temps, seguit d’Esteve Serarols, segon, i de Joan Carles Guillen, tercer.

En Sènior B 4 Temps, victòria incontestable de Gerard Salavedra (22:01) amb Albert Muñoz en segona posició i Josep Ibáñez tercer.

Alejandro Ceballos ha sigut tres segons més ràpid que Daniel Soriano en la categoria Júnior Trofeu. Edgar Riera ha pujat al tercer esglaó del podi a mig minut del guanyador.

David Martínez s’ha endut la victòria de la categoria Sènior C 2 Temps. David Gómez ha fet segon, mentre que Josep Serrat ha completat el triplet d’honor.

En Sènior C 4 Temps el triomf ha sigut per a Ramon Codina, que ha completat la prova amb un temps de 15:53, tres segons més ràpid que el segon classificat, Martí Puigrodón. Ramir Parera ha completat les posicions de podi.

Manel Temprano ha sigut el pilot més ràpid de la categoria Màster. Temprano ha completat la cursa amb un temps de 15:17, pràcticament mig minut més ràpid que el seu principal perseguidor, David Serra. Joan Tomàs ha completat el triplet d’honor.

Finalment, en la categoria Femenina, Miriam Rivera i Aida Castro han protagonitzat un dels duels més disputats de la jornada. Rivera s’ha acabat imposant per només tres segons de diferència, mentre que Kate Vall ha completat les posicions de podi.

La propera cursa del Campionat de Catalunya d’Enduro es disputarà el 19 de maig a l’Espluga de Francolí.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing