ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Aquest dissabte, 3 Hores de Resistència Clàssiques a Castellolí

04/04/2019

Velocitat

Organització de la cursa a càrrec de la Penya Motorista Barcelona.

La Copa Catalana Resistència Clàssiques Asfalt estrenarà la temporada 2019 aquest dissabte 6 d’abril al circuit Parcmotor Castellolí.

La competició més vintage del calendari motociclista afrontarà la primera cita del curs amb una altíssima participació de 57 equips i més de 120 pilots, que inundaran d’activitat les instal·lacions de Parcmotor Castellolí.

Enguany, la primera de les tres curses del Campionat de Resistència rendirà homenatge a la mítica marca catalana JJ Cobas, tal i com s’il·lustra en el cartell oficial de la prova.

Com és habitual, la cursa de 3 Hores de Resistència Clàssiques Asfalt estarà envoltada de diversos actes de gran interès, com la concentració de motocicletes de turisme i sport BMW-K o l’acció solidària amb l’associació sense ànim de lucre, PALLAPUPAS, que a través de l’humor ajuda els nens i nenes hospitalitzats.

Pel que fa als horaris de la cursa (document adjunt), les Verificacions Administratives i Tècniques es realitzaran a partir de les 7:15, a les 8:15 es farà el Briefing, mentre que a les 9:00 començaran a rugir els motors amb els primers entrenaments cronometrats. Posteriorment, després de celebrar-se els segons entrenaments, es farà l’esperat Relay Legends, enguany amb protagonisme per a la JJ Cobas. Després de la protocol·lària foto de família es farà la sortida a les 3 Hores de Resistència.

 

Més informació en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing